Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

QUISPEL MOTOREN GROEIT VERDER

36060-102_web_blank_03

Na de start van Quispel Motoren op 1 mei 2004 hebben we niet stil gezeten. We zijn vooral bekend van BMW motoren. Hiermee hebben we dan ook al sinds 1993 ervaring. Nieuw is dat we afgelopen jaar gestart zijn met de dealer- schappen van VOGE en CF-MOTO.
Uiteraard blijven de BMW Motoren hier hoog in het vaandel staan, maar dit geldt natuurlijk ook voor alle andere merken motoren zoals Yamaha, Honda, Kawaski, Suzuki, Triumph en nog veel meer andere merken.

VOGE & CF-MOTO

We hebben gekozen om VOGE en CF-Moto erbij te gaan doen om een breder publiek te kunnen bedienen met betrouwbare motoren van goede kwaliteit, die voor een nette prijs te koop zijn.
Wist u dat de fabrikant van VOGE meer dan 2 miljoen motoren bouwt en ook voor de grote motor-merken?
Ze bouwen in samenwerking met BMW Motorrad de lijnen van de BMW C-serie, BMW F-serie en de BMW G-serie. Tevens leveren ze onderdelen voor de BMW R-serie. Het is een fabrikant die hoge kwaliteit levert anders kwamen andere fabrikanten niet bij hen aankloppen.
Dit geldt ook voor CF-MOTO. Zij maken onder andere motoren voor en in samenwerking met KTM , sterker nog KTM is 49% aandeelhouder van CF-MOTO. Dit zie je ook weer terug in hun modellen. Zo komen ze dit jaar uit met de CF MOTO 800MT. Dit is een veel belovende allroad motor. Het zijn dus 2 fabrikanten die mooie en betrouwbare motoren maken.Op onze site www.quispelmotoren.nl kunt u meer informatie over deze modellen terug vinden.

WUNDERLICH

We zijn al vanaf de start van Quispel Motoren dealer van Wunderlich en later zijn we zelfs nog Premuim dealer geworden. Wunderlich is een fabrikant die kwaliteit- onderdelen en -accessoires maakt voor BMW motoren. Nieuw is dat we gestart zijn met een webshop, volledig gericht op de onderdelen en accessoires van Wunderlich. Hier kunt u makkelijk uw wensenlijst voor het up-graden van uw BMW motor bestellen.
Neem eens een kijkje op www.quispelmotorparts.nl en laat u verrassen over de vele mogelijkheden die Wunderlich biedt.

MOTORENWEBSHOP

Sinds de start van Quispel Motoren in 2004 zijn we al snel begonnen met een webshop.
We waren in die tijd een van de eersten die een webshop hadden die volledig gericht was op  onderdelen en onderhoud van BMW Motoren.
We zijn achter de schermen druk bezig om deze site www.motorenwebshop.nl in een nieuw jasje te steken en verder uit te breiden We verwachten komende maanden hiermee online te kunnen.

MOTORRIJSCHOOL

We zijn een jaar geleden begonnen met een motorrijschool.
De rijschool groeit snel en we hebben sinds deze maand een tweede instructeur erbij om aan de grote vraag te kunnen voldoen. De sterke groei van de rijschool is te danken aan de persoonlijke begeleiding die de leerling krijgt en de kwaliteit die de instructeurs leveren. Hierdoor haalt de leerling niet alleen zijn/haar rijbewijs, maar kan hij/zij daarna ook vertrouwd aan het verkeer deelnemen.
Heeft u interesse in het behalen van uw motorrijbewijs of kent u iemand die het motorrijbewijs wil halen, kijk dan eens voor een goede indruk op http://www.motorrijschoolquispel.nl
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een opfris cursus of een rijvaardigheidstraining.

BUSE

Buse is een groot motorkledingmerk met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo staan ze in Duitsland nr2 met de verkoop van motorkleding.
We zijn gestart met de verkoop van Buse motorkleding. Dit zal dit jaar verder uitgebreid worden met een mooi groot assortiment .
Op onze site www.motorenwebshop.nl kunt al een indruk krijgen van een gedeelte van hun assortiment.

error: Content is protected !!