Termoscud PRO Beenbescherming

Artikelnummer: 45300-102

 203,26

Termoscud PRO, de verdere ontwikkeling van de beproefde originele Termoscud-beenbescherming, uitgerust met het nieuwe 4 SEASON-SYSTEEM om de gebruiksperiode van de beenbescherming tot het hele jaar te verlengen.

De nieuwe Termoscud PRO-beenbeschermer maakt indruk met zijn grote aantal goed doordachte details. Het is geschikt voor gebruik op reis en, indien nodig, het hele jaar door, vooral in het winterseizoen, de beenbescherming garandeert maximale warmte- en vochtbescherming.

De Termoscud PRO beenbeschermer is eenvoudig en snel te bevestigen op en te verwijderen van de motor. Het volstaat om de banden waarmee de beenbeschermer op een aantal plaatsen is bevestigd aan het frame en aan de Smart Holder-plaat die aan de tank is bevestigd los te maken. Het stabiliserende luchtkamersysteem maakt het op- en afstappen, rijden en stoppen gemakkelijk en comfortabel.

De twee opblaasbare kamers aan de buitenkant (links en rechts) stabiliseren de beenbekleding en voorkomen zo fladderen bij hoge en hogere snelheden. De kamers zijn gevuld met lucht via een gepatenteerd ventiel (door opblazen of pompen). Een meegeleverde verwijderbare adapter maakt het opblazen hygiënisch omdat het het ventiel beschermt tegen vuil van de weg. Het voorkomt ook dat er lucht ontsnapt als de klep gesloten is.

In de kistinzet is een zadelhoes verwerkt, die bij het parkeren van de motorfiets kan worden uitgeklapt en over de zitbank kan worden getrokken om deze tegen vocht te beschermen. Hierdoor blijft de stoel droog. Er is ook een ingebouwd groot opbergvak aan de binnenkant van de beenovertrek.

Het HYDROSCUD® membraan garandeert waterdichtheid, de buitenkant is gemaakt van robuust en waterdicht ballistisch 1680 dobby nylon met isolerende vulling.

De ingebouwde reflecterende tape op de omtrek van de beenbeschermer en reflecterende oppervlakken aan beide zijden verhogen de zichtbaarheid en veiligheid in het donker.

Een smartphonehouder voor bevestiging aan de beenbeschermer is in voorbereiding (art.nr. 45301-102)

Feiten
Functies

Functionele en goed doordachte beenbeschermer voor alle seizoenen
Maximale warmte- en vochtbescherming dankzij het HYDROSCUD®-membraan en duurzaam, waterdicht 1680 Dobby nylon
Stabiliserend luchtkamersysteem voorkomt flutter bij hoge en hogere snelheden
Het vullen van de luchtkamers door ze op te blazen of op te pompen
Extra zadelhoes voor de geparkeerde motorfiets
Geïntegreerd opbergvak
Reflecterende elementen verhogen de zichtbaarheid ’s nachts
Moeiteloze bevestiging en verwijdering van de beenbeschermer
Op- en afstappen, rijden en stoppen zijn ongecompliceerd en comfortabel

Technische specificaties

Materiaal: HYDROSCUD®-membraan, duurzaam, waterdicht 1680 Dobby nylon

Bijzonderheden:

Waterbestendig
Getest door Wunderlich

Artikel ID

EAN Nummer