Wunderlich windscherm instelling »VARIO«

Artikelnummer: 25371-000

 101,58

De doelinstelling “VARIO”, die onze klanten gebruiken GS & amp; Co. heeft zijn waarde bewezen, we wilden het ook aanbieden aan BMW-scooterrijders. Daarom hebben we de handige afstelling speciaal voor de scootmobiel ontwikkeld en ontworpen.

Met de raaminstelling “VARIO”, die ook geschikt is voor ons raam “MARATHON” en voor het originele BMW-raam, kan de hoogte van de voorruit traploos tot 60 mm worden versteld ten opzichte van de standaard basisinstelling – dat is de plaats het originele scherm, beweeg het naar boven. Met het doordachte mechanisme met precieze geleiderails vindt u gegarandeerd uw persoonlijke instelling!

Ook typisch Wunderlich: wij denken praktisch en gebruiksvriendelijk! Met dit in gedachten hebben we het verstelpad zo royaal gedimensioneerd dat zelfs bij tweemansbediening met enkele eenvoudige stappen de optimale hoogte-instelling van de schijf kan worden bereikt. Dankzij het ergonomisch geplaatste kartelwiel voor eenvoudige aanpassing, ook kinderspel met handschoenen, kan de instelling op elk moment snel worden aangepast.

De feiten:

functie
Snelle en gemakkelijke hoogte-instelling met behulp van een gebruiksvriendelijke kartelmoer
Traploze hoogteverstelling met een verstelbereik van 60 mm (laagste stand komt overeen met de standaardstand van het originele scherm)
Te gebruiken in combinatie met onze »MARATHON« screen, maar ook met de originele serie kuipruiten
Aan te passen aan bijna alle bestuurders en rijgewoonten
Gemakkelijke teelt

Technische specificaties

Materiaal: roestvrij staal, hoogwaardig en nauwkeurig verwerkt, zwart gepoedercoat

bijzonderheden
Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie
ergonomie
bescherming

Artikel ID

EAN Nummer