Wunderlich "ELEPHANT" DRYBAG tanktas

Artikelnummer: 44151-000

193,09

In 2021 voegen we een nieuw familielid toe aan de »ELEPHANT« -serie: de DRYBAG-serie. Alle tassen uit de serie »ELEPHANT« DRYBAG worden gekenmerkt door een gereduceerd, puristisch design en een absoluut waterdichte verpakking. Ze zijn UV-stabiel, robuust geconstrueerd, de stof is zeer sterk, slijtvast en duurzaam.
Onze compacte tanktas is de ideale oplossing voor alledaagse uitstapjes, maar ook voor een eendaagse of meerdaagse tocht. Het heeft een inhoud van 12 liter, wat in het dagelijks leven erg handig is gebleken. Het precies passende gevormde inzetstuk aan de binnenkant, die met een handvat kan worden verwijderd, is voorzien van een binnenvak dat kan worden afgesloten met klittenband. Dit is gemakkelijk toegankelijk. De klep van de DRYBAG tanktas is voorzien van een netvak met ritssluiting. Het registreert wat er onderweg direct beschikbaar moet zijn.
De vormvaste tanktas biedt bagage veilige ondersteuning en bescherming en fladdert zelfs bij hoge snelheden niet. Het veroorzaakt dus geen snelheidsgerelateerde fladderende geluiden. Vooral omdat er geen extra waterdichte kap nodig is voor rijden in de regen.
De DRYBAG-tanktas wordt bevestigd met onze beproefde »ELEPHANT« -systeembeugel. Gedemonteerd kan onze tanktas »ELEPHANT« DRYBAG gemakkelijk aan het handvat worden gedragen.

Het fijnere weefsel van de gebruikte CORDURA® 500 onderstreept de puristische uitstraling van de nieuwe serie. Aan de binnenkant van deze hoogwaardige technische stof is een duurzame thermoplastische polyurethaanlaag van TPU gelamineerd om waterdichtheid en maatvastheid te garanderen. Alle naden en verdubbelingen zijn zorgvuldig waterdicht gelast. De ritsen zijn van hoge kwaliteit en zijn waterdicht en stofdicht. Ze zijn comfortabeler in gebruik.
Aan de bovenzijde worden de DRYBAGs afgesloten met een extra geïntegreerde eindkap, die op dezelfde manier wordt vervaardigd als de tanktas zelf. De beschermkap bedekt ook de bovenkant van de tassen en de ritsen. Deze constructie zorgt voor absolute waterdichtheid.
De beschermkap heeft een veelzijdig montagesysteem gebaseerd op het militaire MOLLE-systeem, bestaande uit regelmatig geplaatste ovale openingen. Hier kunnen extra accessoiretassen afzonderlijk worden geïntegreerd in gemakkelijk te gebruiken lussen.

De feiten:
functie

Ideaal als dagelijkse metgezel, groot genoeg voor een weekendtrip
Nieuwe, puristische vorm en design met hoge herkenningswaarde
Waterdicht, sterk, robuust, slijtvast, duurzaam
Ideaal voor dagelijks gebruik met gemakkelijk toegankelijke, functionele opbergruimte
Waterproof CORDURA® 500, met een extra permanente TPU-coating aan de binnenkant
Waterdicht gelaste naden en verdubbelingen
UV-stabiel uitgerust
Veelzijdig montagesysteem gebaseerd op het militaire MOLLE-systeem voor accessoiretassen aan de bovenzijde van de eindkap
Waterdichte en stofdichte ritsen
Comfortabel handvat
Handige en ergonomisch gevormde ritssluiting
Nauwkeurig passend, stabiel inzetstuk voor optimale maatvastheid met apart vak
Perfecte houvast en bescherming voor bagage – geen fladderende bewegingen bij hoge snelheden
Mesh vak in het deksel voorzien van ritssluiting
Laag eigen gewicht
Betrouwbaar houvast, zelfs bij de hoogste snelheden dankzij de Wunderlich »ELEPHANT« systeemhouder

Technische specificaties

Materiaal: CORDURA® 500, zeer sterk en slijtvast, water- en stofdicht, extra aan de binnenkant TPU (thermoplastisch polyurethaan) gecoat, naden en verdubbelingen waterdicht gelast
Kleur: zwart van buiten
Dimensies
Lengte: 31,5 cm
Breedte: 25 cm
Hoogte: 17,5 cm

Inhoud: 12 liter

bijzonderheden

5 jaar garantie

Artikel ID