Wunderlich "EXTREME" waterkoeler bescherming

Artikelnummer: 25854-102

101,58

Voor een optimale luchtdoorvoer voor het koelen van de motor is de waterkoeler qua stroming optimaal gerangschikt in de luchtstroom van de luchtstroom. Door zijn blootliggende montagepositie wordt hij echter zonder bescherming in gelijke mate blootgesteld aan steenslag en insecten. Het resultaat is beschadiging van de lamellen, in het ergste geval zelfs lekkage door vallende stenen of andere vreemde voorwerpen.

Bovendien is het kwetsbare netwerk van radiatoren vervuild door stof, vooral bij offroad-gebruik. Zowel schade als vervuiling verminderen de koelprestaties. Wil je de koeler omslachtig met de hand schoonmaken, dan moet je dit met de grootste zorg doen zodat het koelernetwerk niet beschadigd raakt.

De luchtgeleiders van onze »EXTREME« waterkoelerbescherming zijn zo uitgelijnd dat ze een optimale luchtdoorvoer garanderen. Het voorste silhouet van de koeler is echter zo bedekt dat de directe impact van steenslag en insecten op het gevoelige koelernetwerk betrouwbaar wordt vermeden.

Onze waterkoelerbescherming is ook een visueel hoogtepunt: het functionele ontwerp is geïntegreerd in de lay-out van de F 850 ​​GS Adventure en versterkt deze.

De F 850 ​​GS Adventure heeft al standaard een rudimentaire waterkoelerbescherming. Dit wordt echter ver overtroffen door onze constructie in termen van effectiviteit en design.

De feiten:

functie

Optimale mechanische bescherming van het seriële, bijna onbeschermde, gevoelige radiatornetwerk van de waterkoeler
Bescherming tegen beschadiging en vervuiling door vallende stenen, opgeblazen vreemde voorwerpen, insectenvuil van het terrein
Uitgebreid vervaardigd: volgt precies de kromming van de koeler
Stabiele constructie, zwart gepoedercoat
Gemakkelijke, snelle teelt
Levering inclusief montagemateriaal en gedetailleerde montagehandleiding

Technische specificaties:
Materiaal: aluminium, uitvoerig gevormd, volgt precies de kromming van de koeler
bijzonderheden

Geïntegreerd, functioneel ontwerp
Grillig. Kleine series. Handgemaakt.
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

Tip: Opgehoopte vliegen etc. kunnen eenvoudig met een vochtige doek worden verwijderd. Leg hiervoor de vochtige doek op het rooster totdat het vuil door het vocht is losgemaakt en gemakkelijk kan worden weggeveegd zonder resten achter te laten.

Artikel ID

EAN Nummer