Wunderlich verstevigingsstaven voor originele motorbeschermingsstaven

Artikelnummer: 41875-000

 162,59

Het achterste, vrije uiteinde van de originele motorbeschermbeugel van de Adventure heeft geen enkele steun tegen het frame. Het vormt dus de achilleshiel van de motorbeschermingsstang. Als hij valt of valt, heeft hij de neiging om te bezwijken omdat de krachten niet direct in het frame worden geïntroduceerd. Er bestaat een risico op beschadiging van de koppelings- of dynamodeksels.
Met onze verstevigingsbeugel verhelpen we deze tekortkoming betrouwbaar. Het verbindt het achterste, vrije uiteinde van de motorbeschermingsstang met het frame. Op deze manier worden ook op de juiste plaats inwerkende krachten via de beugel in de frameconstructie gebracht. Deze maatregel voorkomt dat de motorbescherming meegeeft en verkleint de kans op beschadiging van de kleppendeksels. Het zorgt voor extra stijfheid in het gehele leidingnet, waarbij het zo is ontworpen dat de gebogen vorm ook zorgt voor het verminderen van optredende belastingspieken.
Precies gevormd op CNC buisbuigmachines en netjes gelast vervaardigen wij de wapening uit precisie RVS buis met een buisdiameter van 25 mm. De oppervlakken zijn glasparelgestraald en elektrolytisch gepolijst. De versteviging integreert op subtiele wijze perfect in het ontwerp van de originele motorbeschermbeugel.
De feiten
functie

Betrouwbare bescherming voor het geval dat
Verdeelt de krachten die op een extra bevestigingspunt inwerken
Vermindert piekbelastingen
Snelle en eenvoudige montage dankzij de slimme connector op de originele beschermbeugel
Past precies
Set voor rechts en links
Verhoogt de passieve veiligheid voor machine en chauffeur

Technische specificaties

Materiaal: roestvrij staal, nauwkeurig bewerkt, glasparelgestraald en elektrolytisch gepolijst
Buisdiameter 25 mm

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt
Grillig ontwerp
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

Artikel ID

EAN Nummer