Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich kuipruit »MARATHON«

Artikelnummer: 30741-005

 193,09

De beproefde voorruit “MARATHON” biedt effectieve bescherming tegen weer en wind, ergonomie en uitstekend comfort op lange afstanden voor ontspannen rijden en dus – overigens – meer passieve veiligheid. Het biedt optimale ontlasting van winddruk voor het hoofd, bovenlichaam en schouders en een merkbare vermindering van turbulentie. Dit betekent dat het record »MARATHON« zijn volle potentieel toont op lange en korte afstanden en in elk seizoen van het jaar. Het biedt maximale bescherming en perfecte ergonomie voor elke lichaamsgrootte. Een schijf die met zijn geïntegreerde vorm het karakter van uw BMW onderstreept.

Wij leveren het windscherm »MARATHON« inclusief onze cockpitversteviging art.nr. 30743-100. Dit zijn twee modelspecifieke door ons ontwikkelde, discreet aan de zijkant van de cockpit aangebrachte, driedimensionale omrande stabilisatiestutten. De achtergrond: de standaard demping van de ophanging van de cockpitunit van de F 900 R is vrij zacht. Onze kuipsteunen zorgen voor merkbaar meer rust en dus meer comfort bij het aflezen van de instrumenten en de optimale, stabiele pasvorm van de schijf. Ze zijn ook los verkrijgbaar (art.nr. 30743-100).
Let op: Voor de montage van het »MARATHON« kuipscherm is de beugel (Art.nr.: 30741-100) nodig als de machine niet is voorzien van de originele beugel.

De feiten:

functie

Maximale ontlasting voor hoofd, bovenlichaam en armen
Vergrote, aerodynamisch geoptimaliseerde voorkant in vergelijking met de originele BMW-ramen
Perfect zicht zonder vervorming, optisch puur
Krasbestendig en breukvast
Dankzij een speciale fabricagetechniek heeft de ruit geen randbescherming nodig
Twee onopvallend geplaatste 3D-steunen zorgen voor een optimale, stabiele pasvorm
Integreert perfect in de algehele lay-out

Technische specificaties

Materiaal: zeer hoogwaardige, optisch zuivere, zware, krasvaste, UV- en benzinebestendige PMMA-kunststof voor een optimaal zicht

Breedte: 387 mm
Hoogte: 436 mm
Dikte van de schijf: 5 mm

bijzonderheden

Grillig. Geïntegreerd ontwerp
Kleine series. Handgemaakt.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Inclusief ABE
Gemaakt in Europa

Artikel ID

error: Content is protected !!