Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Prachtige “EXTREME” waterkoeler bescherming

Artikelnummer: 32021-002

 162,59

Voor een optimale luchtdoorvoer voor het koelen van de motor is de waterkoeler qua stroming optimaal gerangschikt in de luchtstroom van de luchtstroom. Door zijn blootliggende montagepositie wordt hij echter zonder bescherming in gelijke mate blootgesteld aan steenslag en insecten. Het resultaat is beschadiging van de lamellen, in het ergste geval zelfs lekkage door vallende stenen of andere vreemde voorwerpen. Bovendien is er vervuiling van het kwetsbare radiatornetwerk, vooral bij gebruik op onverharde wegen. Als de radiateur beschadigd is, kan niet meer worden gereden en vervuiling vermindert de koelprestaties.
Onze “EXTREME” waterkoelerbescherming is zo ontworpen dat deze zorgt voor een optimale luchtstroom. Het voorste silhouet van de radiator is echter zo bedekt dat de directe impact van vreemde voorwerpen en insecten op het gevoelige radiatornetwerk betrouwbaar wordt verminderd en vermeden.
Onze waterkoelerbescherming is ook een visueel hoogtepunt: het functionele ontwerp is geïntegreerd in het uiterlijk van de R en verbetert het zichtbaar.
De F 900 R heeft standaard al een rudimentaire waterkoelerbescherming. Dit wordt echter ver overtroffen door onze constructie in termen van effectiviteit en design.
De feiten:
functie

Optimale mechanische bescherming van het seriële, bijna onbeschermde, gevoelige radiatornetwerk van de waterkoeler
Dubbele bescherming: het stevige aluminium frame vangt grof op, het fijnmazige roestvrijstalen rooster de kleinere vreemde voorwerpen (steenslag)
Vermindert het risico op schade en vervuiling door vallende stenen, wegwaaiende vreemde voorwerpen, insecten en vuil op onverharde wegen
Zorgt voor een optimale doorstroming van koellucht
Uitgebreid vervaardigd: volgt precies de vorm van de koelbox
Stabiele constructie: frame en spijlen van aluminium, zwart gepoedercoat, fijnmazig rooster van roestvrij staal
Gemakkelijke, snelle teelt
Levering inclusief montagemateriaal en gedetailleerde montagehandleiding

Technische specificaties:

Materiaal: aluminium, 2 mm dikke onderdelen, zeer precies gevormd, ingebouwd, geïntegreerd, fijnmazig roestvrijstalen rooster
Component afmetingen:
Breedte: 497 mm
Hoogte: 220 mm

bijzonderheden

Wunderlich premium product.
Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
Gemaakt in Europa
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie

Tip:
Wil je de koeler omslachtig met de hand schoonmaken, dan moet je dit met de grootste zorg doen zodat het koelernetwerk niet beschadigd raakt. Opgestapelde vliegen etc. kunnen eenvoudig worden verwijderd met een vochtige doek. Leg hiervoor de vochtige doek op het rooster totdat het vuil door het vocht is losgemaakt en gemakkelijk kan worden weggeveegd zonder resten achter te laten.

Artikel ID

EAN Nummer

error: Content is protected !!