Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich beschermkap set voor koppeling, dynamo en waterpomp

Artikelnummer: 40470-202

F 750 GS (2018-) Past niet in combinatie met 27693-002
F 850 ​​​​GS (2018-) Past niet in combinatie met 27693-002
F 850 ​​​​GS Adv (2019-) Past niet in combinatie met 27693-002
F 900 R Past niet in combinatie met 27693-002
F 900 XR past niet in combinatie met 27693-002

 172,75

Deze motorbeschermingskappen set bestaat uit drie kappen die betrouwbare bescherming bieden voor de neuralgische punten op de motor: Dit zijn de koppelingsdeksel en die van de dynamo en waterpomp!
De twee nogal complex vormgegeven originele motorafdekkingen voor de dynamo en de koppeling lopen gevaar bij een val over onverharde wegen of bij een val. Hetzelfde geldt voor de waterpomp, die op een prominente plaats aan de rechterkant van de motor is gemonteerd en bij uitval onder bepaalde omstandigheden grote motorschade kan veroorzaken.
Om de gevoelige covers en assemblages te beschermen, hebben we een set nauwkeurig passende, slagvaste en lichtgewicht covers ontwikkeld. Ze worden gekenmerkt door hun geïntegreerde, aantrekkelijke ontwerp, dat de bedreigde gebieden betrouwbaar beschermt.

Onze ontwikkelaars hebben de componentvorm en de montagepunten van de kap zo ontworpen dat mechanische belastingen en krachtpieken gelijkmatig over de betreffende componentstructuur worden verdeeld en verminderd. Een elastomeer gevormd element van siliconen aan de binnenkant zorgt voor extra demping. Hiermee wordt ook het deksel afgedicht tegen het waterpomphuis, de dynamo en het koppelingsdeksel, zodat vuil, vocht en stof buiten blijven.
Met de bijgeleverde montagekit zijn de hoezen in enkele minuten gemonteerd.

De feiten:

Veilige bescherming van de koppelings- en dynamoafdekkingen van de motor en de waterpomp in geval van vallen, vallen of andere onvoorziene mechanische belasting
Gemaakt van duurzaam, slagvast speciaal kunststof
Uniforme verdeling en vermindering van krachtpieken over de componentstructuur
Geïntegreerd, functioneel ontwerp, past in het voertuigontwerp
Met een ingewikkeld ingebouwd, intern elastomeer element voor schokabsorptie en afdichting tegen vocht en stof
Snelle en makkelijke montage
Compleet met montagekit

Technische specificaties

Materiaal: Hoogwaardig, slagvast speciaal kunststof, nauwkeurig vervaardigd met geïntegreerde schokabsorberende en afdichtende elementen

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie

bescherming
ontwerp

Artikel ID

error: Content is protected !!