Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich motorbescherming STREET – zwart

Artikelnummer: 26840-422

F 900 XR niet voor verlaagde voertuigen
F 900 R niet voor verlaagde voertuigen

 304,02

Motorbescherming? Dit is eigenlijk alleen bekend van reis-enduro’s, die af en toe off-road worden gebruikt. Maar in principe is bodembescherming ook zinvol voor andere motorconcepten. Handbeschermers waren oorspronkelijk exclusief voorbehouden aan enduro-rijders.

Het functionele randontwerp en de structurele integratie van onze STREET aluminium motorbeschermer uit één stuk bieden uitgebreide bescherming voor het motorhuis, het oliecarter, de spruitstukken en de katalysator. De ventilatieopeningen aan de voor- en zijkant rechts en links ondersteunen de koeling van de motor en de units, vooral wanneer er lange afstanden op de snelweg moeten worden afgelegd. Schuine schotten buigen steenslag of vreemde voorwerpen die door het voorwiel worden opgeworpen zodanig af dat het risico op schade aan de spruitstukken en de motor aanzienlijk wordt verminderd. Een ander voordeel van deze motorbescherming is dat deze opspattend water afbuigt dat in golven opwervelt, bijvoorbeeld bij het kruisen van sporen, en ervoor zorgt dat de thermische belasting op motorhuis, spruitstukken en afdichtingen aanzienlijk wordt verminderd, vooral als de motor heet is.

De verzonken schroefverbinding biedt aan de onderzijde geen aanvalsvlak en onderstreept de randstijl perfect. De zwart gepoedercoate motorbescherming past nauwsluitend om de motor en zorgt voor de grootst mogelijke bodem- en hellingshoekvrijheid. De vorm van de bescherming voorkomt onaangenaam optillen of blijven haken. Openingen zorgen ervoor dat opgenomen water en spray vrij kunnen stromen.

Met behulp van twee precies passende beugels wordt hij op in totaal vier punten stevig aan elkaar geschroefd. Eventuele externe krachten en momenten worden via vier royale, schokontkoppelende stille blokken over de vier steunen verdeeld om eventuele belastingspieken te verminderen. Trillingen worden effectief geabsorbeerd door de stille blokken.
Typisch Wunderlich is dat er aandacht is besteed aan het garanderen van een onbeperkte toegankelijkheid tijdens onderhoudswerkzaamheden: zo is er speciaal een opening voorzien voor het ongehinderd aftappen van de motorolie.

De aluminium motorbeschermer is corrosiebestendig en zwart gecoat. We waren in staat om het componentgewicht structureel te optimaliseren en tegelijkertijd een hoge componentstijfheid en mechanische maatstabiliteit te bereiken. Het resultaat is een robuuste, qua gewicht en vorm geoptimaliseerde motorbeschermer, gebaseerd op het ontwerpprincipe van ‘vorm volgt functie’, die heerlijk strak aansluit en daardoor perfect de vlieglijn van de motorfiets flankeert. En het ziet er niet uit als een enduro-fiets.

Met Wunderlich-merklogo.

Feiten

functie

Maximale bescherming voor motorbehuizing, oliecarter, spruitstuk en katalysator
Optimale constructieve en functionele integratie
Nauwsluitende vorm met een klein aanvalsoppervlak dat de randstijl perfect onderstreept
Maximale grond- en hellingshoekvrijheid
Ventilatieopeningen richten de wind en ondersteunen de koeling
Baffleplaten in de twee voorste openingen zorgen ervoor dat het risico op rondvliegende stenen en vreemde voorwerpen aanzienlijk wordt verminderd
Vermindert de thermische belasting van de motor en het spruitstuk als gevolg van rondwervelend spuitwater
Opgenomen water en opspattend water kunnen vrij wegvloeien
Eventuele externe krachten en momenten worden opgevangen door schokontkoppelende bevestigingselementen die tegelijkertijd trillingen absorberen
Roestvrij
Onbeperkt goede bereikbaarheid voor onderhoudswerkzaamheden (bijv. olie verversen)
Hoge componentstijfheid en mechanische stabiliteit met aanzienlijk lager gewicht
Eenvoudige, veilige bevestiging
Inclusief bevestigingsmaterialen
Met Wunderlich-merklogo
Technische data

materiaal
Hoogwaardig aluminium, nauwkeurig vervaardigd met geïntegreerde schokabsorberende bevestigingsmiddelen, hoogwaardige, verzonken schroefverbinding, gepoedercoat
Dimensies
Breedte 308 mm
Lengte 526 mm
Componentdikte 3 mm
Kleur
Zwart
bijzonderheden

Prachtig product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Gemaakt in Duitsland
60 dagen retourbeleid – test zonder risico
De kleur zwart
Producttype: voertuigbescherming

error: Content is protected !!