Motogadget spiegel mo.view sport - zwart

Artikelnummer: 36349-202

 111,74

Motogadget presenteert nu exclusief zijn glasloze spiegelserie mo.view. Het bijzondere aan deze motorspiegel is het gepatenteerde spiegeloppervlak, dat direct op het metaal van de carrosserie is verwerkt. Het aluminium zelf is het spiegeloppervlak! Dit zorgt voor een gewichtloos ontwerp zonder rand of frame, en het spiegellichaam zelf wordt erg dun en licht. Gebroken glas of een uitgevallen bril kan gewoon niet!

Het convexe spiegeloppervlak is vervaardigd in vliegsnijden met behulp van diamantgereedschappen op ultraprecisiemachines. Vervolgens wordt het bestand gemaakt tegen oxidatie, corrosie en slijtage door middel van een complexe plasmacoating in vacuüm.

Het spiegellichaam, de spiegelarm en het scharnier voor de spiegelarm zijn CNC gefreesd uit massief aluminium en geanodiseerd tot een hoge kwaliteit. Alle schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal. Het precieze kogelgewricht zorgt voor een comfortabele en zeer stabiele afstelling van de spiegel.

De aanbouwspiegel mo.view sport is relatief klein, gereduceerd en past perfect op veel motoren. Het kan op elke spiegelschroefdraad M10 op het stuur worden gemonteerd. Er worden drie bevestigingsschroeven met verschillende schroefdraad meegeleverd. De spiegel is geschikt voor de linker- en rechterkant. Bestel 2 spiegels voor een paar spiegels.

De grootte van het spiegeloppervlak van de mo.view sport komt overeen met de StVZO en heeft een ECE-keurmerk. Dus geschikt voor alle voertuigen zonder kenteken.

maten en gewicht

Breedte spiegellichaam: 122 mm
Hoogte spiegellichaam: 83 mm
Dikte van het spiegellichaam zonder de kogelkop: 4,5 mm
Lengte spiegelarm: 150 mm
Gewicht: 178g
leveringsomvang

1x achteruitkijkspiegel mo.view sport (met ECE-markering)
1x schroef M10 x 1.5
1x schroef M10 x 1.25 rechtse schroefdraad
1x schroef M10 x 1.25 linkse schroefdraad
handleiding
bijzonderheden

Getest door Wunderlich
60 dagen retourrecht – test zonder risico
5 jaar garantie
Prijs per stuk.