Regina HPE 525 kettingset 120 schakels - goud

Artikelnummer: 29394-200

F 800 R (-2011) – 2009 Met M8-bevestiging

 354,87

De ketting van deze kettingset is niets minder dan een revolutie.

Tot nu toe was de vuistregel: Iedereen die op een motorfiets rijdt met een ketting als secundaire aandrijving, is gedwongen deze regelmatig te reinigen, in te vetten en opnieuw te spannen, ook met O-ringkettingen. Met deze innovatieve keten is daar een einde aan gekomen. Met de nieuwe HPE-Z-Ring ketting komen alle voordelen van de kettingaandrijving voor het eerst naar voren zonder de negatieve te accepteren. HPE staat voor High Performance Endurance.

Het vereist geen onderhoud, geen smering, het vereist geen naspannen, het heeft een aanzienlijk langere levensduur dan conventionele O-ringkettingen. En het verbetert de efficiëntie van de aandrijving zodat er meer vermogen bij het achterwiel komt of juist het verbruik wordt verminderd. Want voor het eerst zijn de oppervlakken van de rollen en hulzen voorzien van een DLC (diamond like carbon) coating, wat wrijving en slijtage aanzienlijk vermindert en daarmee smering en de hele rommel die daarbij hoort – laten we eerlijk zijn – overbodig.

De HPC-ketting van Regina heeft niet langer al deze nadelen van conventionele kettingen. Regina verdient de eer voor het overbrengen van de innovatieve technologie naar de motorketen.

In samenwerking met de bekende kettingfabrikant Regina heeft BMW deze eerste onderhoudsvrije ketting ontwikkeld, die tot nu toe exclusief door BMW als M Endurance ketting voor de krachtigste RR werd aangeboden. Nu is de innovatieve kettingtechnologie voor veel modellen ook beschikbaar voor montage achteraf onder de naam HPE (High Performance Endurance)!

In combinatie met het tandwiel en het rondsel worden de modernste productieprocessen gebruikt om precies en precies uit het beste staal te passen. Dit maximaliseert de levensduur van de ketting.

De kettingset bestaat uit de onderhoudsvrije ketting met klinknagelslot evenals het rondsel en het tandwiel in de originele vertaling.

De feiten

functie

Voor de eerste keer met deze ketting komen alle voordelen van de kettingaandrijving in het spel zonder de negatieve te accepteren. Dankzij de DLC-laag
kettingslijtage wordt aanzienlijk verminderd
verlengt de levensduur
naspannen is niet meer nodig
de efficiëntie van de aandrijving verbetert
meer vermogen komt naar het achterwiel
verbruik kan worden verminderd
inclusief klinknagelslot *
* Voor uw eigen veiligheid adviseert REGINA in het algemeen het gebruik van een klinknagelslot. Klinken vereist specialistische kennis en speciaal gereedschap!
inclusief tandwiel en rondsel (originele verhouding: 20/47) precies en precies gemaakt van het beste staal
Grillig BLAUW. Duurzaam product.
Betere efficiëntie
Geen reinigingsmiddelen of smeermiddelen nodig
Technische specificaties

Kettingtype: 525
Aantal schakels: 120
HPE Z-ring ketting
Kleur van de ketting: goud
bijzonderheden

Grillig BLAUW. Duurzaam product.