Wunderlich bescherm deksel van de waterpomp

Artikelnummer: 40470-100

 60,91

Aan de rechterkant van de motor zit de waterpomp ver naar voren in een verhoogde positie. Het is gemakkelijk te herkennen aan de slang die naar de koeler leidt. Het waterpomphuis en daarmee de functie van de waterpomp komt in gevaar bij een ongelukkige kanteling of een val. Daarom vinden wij het zinvol om dit toestel te voorzien van een extra beschermhoes. Omdat een uitval van de waterpomp altijd betekent dat de rit wordt onderbroken, anders bestaat de kans op grote motorschade doordat de koeling niet meer gegarandeerd is.
Ter bescherming hebben we een uiterst goed passende, slagvaste, lichtgewicht hoes ontwikkeld die de waterpomp betrouwbaar beschermt. Het wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke ontwerp dat verwijst naar de originele vorm van het BMW-waterpomphuis.
Onze ontwikkelaars hebben de structuur van de hoes zo ontworpen dat mechanische belastingen en krachtpieken gelijkmatig worden verdeeld en verminderd over de componentstructuur van de hoes. Een elastomeer gevormd element van siliconen aan de binnenkant zorgt voor extra demping. Hiermee sluit u ook de kap af tegen de originele kap van de waterpomp, zodat vuil, vocht en stof buiten blijven.
Met de bijbehorende montagekit is de hoes in enkele minuten te monteren.
De feiten:

Veilige, extra bescherming van de waterpomp bij vallen, vallen en mechanische belasting
Gemaakt van duurzaam, slagvast speciaal kunststof
Uniforme verdeling en vermindering van krachtpieken over de componentstructuur
Geïntegreerd, functioneel ontwerp, past in het motorontwerp
Met een uitvoerig ingebouwd, intern elastomeer element voor extra schokabsorptie en afdichting tegen vocht en stof
Snelle en makkelijke montage
Compleet met montagekit

Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardige, slagvaste speciale kunststof, nauwkeurig en nauwkeurig vervaardigd met geïntegreerde, schokabsorberende en afdichtende elastomeerelementen

Besonderheiten

Wunderlich Premium Produkt. Kleine Serien. Von Hand gemacht.
Wunderlich Design. Integriert und funktional.
60 Tage Rückgaberecht
Made in Europe
5 Jahre Garantie

Wunderlich Produktkategorie

Schutz
Design

Artikel ID

EAN Nummer