Wunderlich motorbeschermbeugel "EXTREME"

Artikelnummer: 26550-306

253,18

Precies op tijd met de introductie van de BMW-modellen van de 40 Years GS Edition “Edition 40 Years GS”, hebben we de bijpassende motorbeschermingsbalken aangebracht, die perfect zijn geïntegreerd in de kleurlay-out van de “Edition 40 Years GS”.

Met ons “EXTREME” motorbeschermingsbalkconcept staat maximale bescherming centraal bij de ontwikkeling. Door de componentengeometrie zijn de motor, in het bijzonder de waterpomp, de koppeling en dynamo, evenals hun behuizingsdeksels, perfect en betrouwbaar beschermd. Naast de uitgebreide beschermende werking hebben we bij de ontwikkeling en constructie veel belang gehecht aan bodemvrijheid en hellingshoek. De tweedelige, asymmetrische motorbeschermingsbeugel nestelt zich stevig en krijgt dankzij zijn specifieke structuur extra stabiliteit en stijfheid – en dit met een geoptimaliseerd gewicht van de componenten tegelijkertijd. De beugels voor de rechter- en linkerzijde worden elk op drie geselecteerde bevestigingspunten geschroefd. De momenten en krachten die optreden bij een val of kanteling worden zo verdeeld over drie punten aan weerszijden van het voertuig. Dit vermindert de belastingspieken wanneer externe krachten worden ondervonden. De montage is eenvoudig te doen.

De feiten:

functie

Perfecte bescherming voor motor en aggregaten
Maximale bescherming
Geen aantasting van de bodemvrijheid
Grote vrijheid van neiging
Vermindering van optredende krachten/momenten door ze te verdelen over drie bevestigingspunten aan weerszijden van het voertuig
Onderhoudswerkzaamheden mogelijk zonder de beugel te demonteren
Gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen instructies
Eenvoudige en snelle installatie dankzij nauwkeurige fabricage
Levering inclusief montagemateriaal
Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardig staal, nauwkeurig gevormd en netjes gelast op CNC-buisbuigmachines, geel gepoedercoat
Buisdiameter van de hoofdleidingen: 25 mm
bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie
Wunderlich-productcategorie

bescherming
ontwerp

Artikel ID

EAN Nummer