Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich ERGO scherm

Artikelnummer: 25460-111

Wunderlich ERGO-scherm, verstelbaar – Ergonomisch scherm voor BMW F 650 GS voor betere windbescherming, goede aerodynamica en stabiliteit

 182,93

In elk detail een scherm voor veeleisende toerrijders die maximaal comfort willen combineren met een grondige upgrade.

In vergelijking met het origineel, wordt de luchtstroom nu efficiënt langs de bestuurder en voorpassagier geleid. De uitgesproken laterale uitstulpingen verlichten de armen merkbaar. Een uitstekend uitgebalanceerd voorvlak verdeelt de winddruk horizontaal en verticaal, zodat de bestuurder en bijrijder optimaal beschermd zijn – pure ontspanning.

Speciale truc: er werd een nauwkeurig gedefinieerde ruimte bepaald tussen de lampbekleding en de ruit, die onderdruk en turbulentie elimineert met een tegenstroom. En het is precies deze afstand die de F een elegante uitstraling geeft die het basisontwerp opnieuw benadrukt.

De F krijgt een geheel nieuwe, frisse uitstraling, die wordt bekroond door een zeer hoge windbescherming en toercomfort. Deze comfortwinst vereist een zeer solide vierpunts bevestiging. Op maat gemaakt en waardig totaalontwerp.

Nu ook verkrijgbaar in een hoge versie: opnieuw iets minder dan acht centimeter hoger dan het “normale” ERGO-scherm en dus op maat gemaakt voor F-coureurs vanaf 1,85 meter lang.

Dakar-tip: naast het betere algehele reliëf, is het donkere originele scherm niet langer zichtbaar.

Met ABE // Geschikt voor voertuigen met en zonder originele handbeschermers.

Hoogte 390 mm

Geschikt voor

, ,

error: Content is protected !!