S100 corrosiebescherming

Artikelnummer: 43904-000

14,13

Bescherming tegen corrosie – betrouwbaar en effectief
Roest en corrosie, veroorzaakt door vocht, knagen aan de metalen onderdelen van de machine en verminderen zo de waarde en het uiterlijk. Zeer weinig mensen weten dat er een betrouwbare en effectieve bescherming is.
De S100-corrosiebescherming beschermt alle behandelde metalen onderdelen op betrouwbare wijze tegen corrosie en stopt bestaande corrosie. Het smeert en verdringt vocht.
Dankzij het verbeterde kruipvermogen kan dit verzorgingsproduct ook op moeilijk bereikbare plaatsen en plooien komen en kan het zijn effectiviteit nog beter ontwikkelen. Het tast lak, rubber of kunststoffen niet aan.
De corrosiebescherming S100 kenmerkt zich vooral door betere producteigenschappen in vergelijking met was. Op de behandelde gebieden vormt zich een “zelfherstellende”, transparante beschermfilm, die na contact onmiddellijk sluit.
Uitermate geschikt voor winterstop.
Toepassing: Schud de bus voor gebruik. Gebruik het product alleen op schone en droge oppervlakken. Sproei het product gelijkmatig en spaarzaam in of breng aan met een gedrenkte doek en veeg af met een zachte doek. Royaal sproeien voor winterstop (zonder af te vegen).
Let op: niet op hete oppervlakken spuiten! Spuit de loopvlakken niet op de remschijven en banden!
Feiten

Werkt zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen
Beschermt bij regelmatig gebruik op betrouwbare wijze alle metalen onderdelen van de motorfiets tegen corrosie en stopt bestaande corrosie
Vormt een “zelfherstellende”, transparante beschermfilm die direct na contact weer sluit – is dus beter dan wax
Uitermate geschikt voor winterstop
Tast lak, rubber of kunststof niet aan
Smeert en verdringt vocht
Zoutneveltest volgens DIN 50021, duurde 2112 uur
Hoog kruipvermogen – werkt zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen

Wettelijke vermeldingen
GEVAAR
Bevat koolwaterstoffen, C9-C11, n-alkanen, iso-alkanen, cycloalkanen, aromaten. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder staat onder druk: kan barsten bij verhitting. Kan slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Als medisch advies nodig is, houd dan de verpakking of het etiket klaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Aërosol niet inademen. Spuit niet in de richting van open vuur of andere ontstekingsbronnen. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Tegen direct zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ° C / 122 ° F. Inhoud / verpakking afvoeren volgens lokale / regionale / nationale / internationale voorschriften. Herhaald contact kan leiden tot een ruwe of gebarsten huid. Bevat vetzuren, tallolie, reactieproducten met boorzuur (H3BO3) en diethanolamine. Kan allergische reacties veroorzaken.

Artikel ID

EAN Nummer