Brillo Safe brillenkoker »MULTICLAMP« - zwart

Artikelnummer: 45153-102

Met de Brillo Safe breiden we ons overtuigende en populaire MULTICLAMP-systeem consequent uit! De Brillo Safe is een innovatieve brillenkoker die ideaal is geperfectioneerd voor motorrijden met het door ons geïntegreerde MULTICLAMP snelspansysteem.

Au! Brildragers weten het: Verbogen brilmonturen, bekraste brillen, erger nog is het verlies van een bril tijdens een motorrit. En dan? Gebogen monturen kunnen onderweg nog provisorisch rechtgetrokken worden, maar krassende glazen? Krassen of grotere mechanische wrijving van de bril veroorzaken het onaangename breken van het licht en vertroebelen het heldere zicht, vooral ’s nachts, wanneer het regent en tegenliggers. Dat is vervelend en – als je eerlijk bent – ook gevaarlijk! Zeker in combinatie met een bekrast helmvizier. Nog vervelender is een bril die je onderweg kwijtraakt, die tijdens het rijden of bij het tankstation uit de jaszak glijdt. Wat nog draaglijk is met een zonnebril, is echt duur met varifocale lenzen.
Maar waar moet je je bril neerzetten als je motorrijdt, waar is hij veilig en toch altijd binnen handbereik?

We combineren de Brillo Safe met de MULTICLAMP-Quick-Release-systeemadapter, die past bij ons multifunctionele MULTICLAMP-systeem en een overtuigende oplossing creëert. Op deze manier is de bril veilig beschermd tijdens het rijden en tegelijkertijd goed bereikbaar. Het bijbehorende etui van hoogwaardige microvezel wordt gebruikt om gevoelige, dure brillen te beschermen, die krassen voorkomen en trillingen dempen tijdens het rijden. Nadat de glazen zijn opgeborgen, wordt de Brillo Safe afgesloten met een klapdeksel en vervolgens vergrendeld. De koffer is waterbestendig door de solide dekselconstructie met zijn nauwsluitende deksel. Met de »MULTICLAMP«-snelontgrendeling kan de Brillo Safe eenvoudig worden losgemaakt, zodat u hem tijdens een pauze als een normale koffer kunt plaatsen.
Flexibel geschikt voor een groot aantal motormerken en voor vele toepassingsgebieden – ons MULTICLAMP-systeem

Dankzij de veelzijdige mogelijkheden voor het opzetten en uitlijnen van de universele klem MULTICLAMP- (45155-002), kan de Brillo Safe op het stuur worden gemonteerd of, in combinatie met de MULTICLAMP spiegelklem (45155-302), op de spiegelarm op bijna elk motormodel. De uitlijning van de Brillo Safe kan individueel dwars, parallel of in elke gewenste hoek ten opzichte van de rijrichting worden aangepast.
Als je nog geen universele of spiegelklem op de motor hebt gemonteerd, bestel deze dan apart.

De feiten:

functie

Brillo Safe in combinatie met de »MULTICLAMP« snelspansysteemadapter beschermt uw bril en is altijd toegankelijk – de ideale brillenkoker voor motorrijden
Kan op bijna elke motorfiets op het (buisvormige) stuur worden gemonteerd met de universele klem »MULTICLAMP« (45155-002) of met de spiegelklem »MULTICLAMP« (45155-302) op de spiegelarm
Het quick-release systeem kan eenvoudig worden losgemaakt om de koffer mee te nemen
Waterdicht dankzij de solide dekselconstructie
Inclusief microvezel tas voor bescherming en trillingsdemping
Individueel dwars, parallel of in elke gewenste hoek ten opzichte van de rijrichting verstelbaar
Is niet beperkt tot gebruik op BMW motoren, maar kan natuurlijk ook gebruikt worden op een groot aantal motormerken
Technische specificaties

Materiaal:
PA6 (Akulon® F223-D)
Afmetingen, binnenkant:

Lengte 160 mm
Breedte 61 mm
Diepte 35mm
bijzonderheden

Gemaakt door Wunderlich
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie

 

40,57