Lithium-ionbatterij met batterijstatusindicator

Artikelnummer: 20970-100

 101,58

Lithium-ionbatterijen lopen momenteel voorop in de evolutie van voertuigbatterijen. Deze accu’s zijn troef met een hele reeks voordelen, vooral voor motorfietsen. Dankzij de lithiumtechnologie, die al lange tijd in vergelijkbare vorm in mobiele telefoons wordt gebruikt, is het mogelijk om volledig zonder lood en zuur te leven. Als gevolg hiervan hebben lithium-ionbatterijen slechts een derde van hun gewicht in vergelijking met conventionele loodzuurbatterijen. Bovendien zijn ze niet alleen kleiner, ze kunnen ook in elke positie worden geïnstalleerd, omdat ze geen zuur bevatten.

Lithium-ion-accu’s zijn niet alleen bestand tegen snelladen met een bijzonder hoge laadstroom (tot 90% in zes minuten), ze houden de stroom ook zeer lang vast. Zelfontlading is maximaal vijf procent per maand. De relatief hoge aanschafprijs van deze batterijen loont op lange termijn. Met zes keer het aantal mogelijke laadcycli in vergelijking met eenvoudige loodzuuraccu’s hebben de JMT hightech accu’s een extreem lange levensduur. Daarnaast zorgt een ingebouwde processor (“balancer”) ervoor dat alle cellen gelijkmatig worden opgeladen.

Door gebruik te maken van adapters komen onze lithium-ion accu’s exact overeen met de afmetingen van de originele accu’s. Dankzij de identieke aansluitingen kunnen ze binnen enkele minuten worden verwisseld.

De feiten:

Ongeveer 1/3 van het gewicht van vergelijkbare loodzuuraccu’s Kan in elke positie worden geïnstalleerd, omdat deze geen zuur bevat Geen zware metalen bevatten Gelijkmatige toestand van alle cellen dankzij de “balancer” Probleemloos snel opladen Geringe zelfontlading Tot zes keer de levensduur van een loodzuuraccu Snellere, eenvoudigere vervanging Geen geheugeneffect Nieuw: met laadniveau-indicator

Batterij statiegeldwet Wij zijn wettelijk verplicht om een ​​batterijlading van 7,50 euro in rekening te brengen. De borg krijgt u terug bij het inleveren van een gebruikte startaccu op ons bedrijfsterrein. Bij aankoop via de verzendroute kan de oude batterij helaas niet opgestuurd worden Als u een statiegeldbon inlevert bij een erkend inzamelpunt, dan krijgt u de borg uiteraard terug.

Tip: Lithium-ion accu’s moeten eerst “gewekt” worden als de buitentemperatuur laag is, d.w.z. de cellen moeten zichzelf opwarmen. Om dit te doen, houdt u gewoon de startknop ingedrukt totdat de stroom loopt

Artikel ID

EAN Nummer