Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Vario regenhoes voor bank en bagagedragertas »ELEPHANT«

Artikelnummer: 42332-000

 20,23

Deze waterdichte en winddichte regenhoes beschermt uw stoel en fietstas »ELEPHANT« en de inhoud ervan tijdens het rijden bij slecht weer, vooral bij ritten in de regen. Het bestaat uit waterdichte ripstop, een bijzonder scheurvaste (en scheurvaste) nylon stof met een uitstekende verhouding tussen laag gewicht en maximale stabiliteit. UV-stabiel, veroudert niet en vervaagt niet. De naden zijn waterdicht gelast. Het is op maat gemaakt en kan comfortabel in hoogte worden versteld van 19 tot 25 cm, passend bij het uittrekelement dat wordt gebruikt voor de bank en de bagagedragertas. De aanpassing vindt plaats met een omlopende ritssluiting. Een elastisch trekkoord wordt gebruikt voor een veilige bevestiging. Hierdoor wordt het windgerelateerde fladderen van de kap en de daarbij behorende geluidsontwikkeling tot een maximum beperkt. De exacte pasvorm heeft ook het voordeel dat de relatieve beweging tussen de kap en de bovenzak veroorzaakt door fladderen en de daarbij behorende slijtage uitgesloten zijn.
Feiten
functie

Waterdichte en winddichte regenhoes voor bank en bagagedragertas »ELEPHANT«
Scheurbestendig, maar toch lichtgewicht ripstop nylon
In hoogte verstelbaar met ritssluiting
Op maat gemaakt en precies passend
Elastisch trekkoord voor veilige bevestiging
Geen gefladder, geen windgeruis
Zwart met Wunderlich-logo

Technische specificaties

materiaal
Stof: hoogwaardige ripstop, bijzonder scheurvast / scheurvast nylonweefsel met een uitstekende verhouding tussen gewicht en stabiliteit
Zorgvuldig verwerkt, naden ook waterdicht gelast

Dimensies
Breedte: 270 mm
Diepte: 350 mm
Hoogte: 190/250 mm

bijzonderheden

Wunderlich premium product.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Artikel ID

error: Content is protected !!