Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich “ELEPHANT” DRYBAG zadel en kofferdrager

Artikelnummer: 44152-000

 193,09

In 2021 voegen we een nieuw familielid toe aan de »ELEPHANT« -serie: de DRYBAG-serie. Alle tassen uit de serie »ELEPHANT« DRYBAG worden gekenmerkt door een gereduceerd, puristisch design en een absoluut waterdichte verpakking. Ze zijn UV-stabiel, robuust geconstrueerd, de stof is zeer sterk, slijtvast en duurzaam.
Onze multifunctionele en compacte tas kan snel en eenvoudig aan de bagagedrager of het duozadel worden bevestigd. Perfect als er snel extra opslagruimte nodig is. Het heeft een inhoud van 12 liter, eventueel uit te breiden tot 16 liter. De bodem van het bovenvak is voorzien van een omtrek, maatvast inzetstuk. In het deksel zit een groot gaasvak voor alles wat onderweg bij de hand moet zijn. Het wordt gesloten met een ritssluiting.
De vormvaste tas biedt bagage een veilige houvast en bescherming en fladdert niet, zelfs niet bij hoge snelheden. Het veroorzaakt dus geen snelheidsgerelateerde fladderende geluiden. Vooral omdat er geen extra waterdichte kap nodig is voor rijden in de regen.
De DRYBAG bank- en bagagedragertas wordt bevestigd met behulp van ons innovatieve en bewezen snelspansysteem. Gedemonteerd kan de tanktas comfortabel aan het handvat worden gedragen.

Het fijnere weefsel van de gebruikte CORDURA® 500 onderstreept de puristische uitstraling van de nieuwe serie. Aan de binnenkant van deze hoogwaardige technische stof is een duurzame thermoplastische polyurethaanlaag van TPU gelamineerd om waterdichtheid en maatvastheid te garanderen. Alle naden en verdubbelingen zijn zorgvuldig waterdicht gelast. De ritsen zijn van hoge kwaliteit en zijn waterdicht en stofdicht. Ze zijn comfortabeler in gebruik.
Aan de bovenzijde worden de DRYBAGs afgesloten met een extra geïntegreerde eindkap, die op dezelfde manier wordt vervaardigd als de tanktas zelf. De beschermkap bedekt ook de bovenkant van de tassen en de ritsen. Deze constructie zorgt voor absolute waterdichtheid.
De beschermkap heeft een veelzijdig montagesysteem gebaseerd op het militaire MOLLE-systeem, bestaande uit regelmatig geplaatste ovale openingen. Hier kunnen extra accessoiretassen afzonderlijk worden geïntegreerd in gemakkelijk te gebruiken lussen.

De feiten:
functie

Multifunctionele en compacte tas, groot genoeg voor een weekendtrip
Instelbaar volume – uittrekbaar (inhoud 12 tot 16 liter) dankzij ritssluiting rondom
Nieuwe, puristische vorm en design met hoge herkenningswaarde
Waterdicht, sterk, robuust, slijtvast, duurzaam
Ideaal voor dagelijks gebruik met gemakkelijk toegankelijke, functionele opbergruimte
Waterproof CORDURA® 500, met een extra permanente TPU-coating aan de binnenkant
Waterdicht gelaste naden en verdubbelingen
UV-stabiel uitgerust
Veelzijdig montagesysteem gebaseerd op het militaire MOLLE-systeem voor accessoiretassen aan de bovenzijde van de eindkap
Waterdichte en stofdichte ritsen
Comfortabel handvat
Handige en ergonomisch gevormde ritssluiting
Precies passend, stabiel inzetstuk voor optimale maatvastheid
Perfecte houvast en bescherming voor bagage – geen fladderende bewegingen bij hoge snelheden
Mesh vak in het deksel voorzien van ritssluiting
Laag eigen gewicht
Betrouwbaar vasthouden, zelfs bij de hoogste snelheden dankzij het snelsluitsysteem

Technische specificaties

Materiaal: CORDURA® 500, zeer sterk en slijtvast, water- en stofdicht, extra aan de binnenkant TPU (thermoplastisch polyurethaan) gecoat, naden en verdubbelingen waterdicht gelast
Kleur: zwart van buiten
Dimensies
Lengte: 30,5 cm
Breedte: 24,5 cm
Hoogte: 21 cm (met verlengstuk 30,5 cm)

Inhoud: 12 liter (uitbreidbaar tot 16 liter)

bijzonderheden

5 jaar garantie
Technische Daten

Artikel ID

error: Content is protected !!