Lampen Philips City Vision H7 12V | 55W

Artikelnummer: 23870-000

Motorlamp, lamp van Wunderlich. Met een sterke lichtstraal draagt ​​de City Vision bij aan de motorveiligheid.

 25,31

Word gezien. Rij veilig.

Met hun unieke oranje reflectie en een sterke lichtbundel leveren de City Vision koplampen een belangrijke bijdrage aan meer motorveiligheid.

Dankzij de karakteristieke oranje reflectie is de motorfiets beter te zien in het donker en bij daglicht. Het verre zicht van de bestuurder ’s nachts wordt ook geoptimaliseerd omdat de nieuwe lampen 40% meer wit licht en een 10-20 m langere lichtbundel produceren dan standaard koplampen van motorfietsen. Met deze functies minimaliseren de nieuwe koplampen in één keer de twee grootste veiligheidsrisico’s voor motorrijders: het zicht van de bestuurder en de zichtbaarheid. Voor het eerst kunnen deze twee doorslaggevende voordelen worden gecombineerd in één koplamp.

Het gezichtsveld van motorrijders wordt steeds smaller met toenemende rijsnelheid – vooral ’s nachts. Het hogere aandeel wit licht in de nieuwe koplampen helpt hierbij, wat zorgt voor een merkbaar dieper en breder gezichtsveld. Het tweede voordeel: de motorfiets wordt beter gezien door andere weggebruikers. Volgens een EU-onderzoek wordt 33% van alle motorongevallen in Europa veroorzaakt door het feit dat de positie van de motorfiets niet correct wordt herkend of over het hoofd wordt gezien door andere weggebruikers.

Geschikt voor

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EAN Nummer