Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Lakbeschermingsfolie complete set »PremiumShield« – transparant

Artikelnummer: 41790-210

 213,43

Een vrijwel onverwoestbare, elastische en transparante beschermfolie die oorspronkelijk is ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie om de voorranden van propellers en rotorbladen te beschermen (tegen steenslag). Wat beschermt met bijna de snelheid van het geluid is natuurlijk de eerste keuze voor het waardebehoud van uw BMW.

De feiten:
functie

Onzichtbare beschermfolie die blootgestelde delen beschermt tegen vervelende en waardeverminderende krassen en slijtage van het lakwerk
Beschermt alle mechanisch belaste gebieden
Motorfiets kan nog steeds met stoom worden gestraald
Draagt ​​bij aan het waardebehoud van de motorfiets
Makkelijk weer te verwijderen
Contourprecieze snit voor de BMW, die perfect in de vorm past
Absorbeert de meeste energie van vallende stenen
Voor de bevestiging is het noodzakelijk ervaring te hebben in het verwerken van folies. Indien nodig raden wij aan om de applicatie door een specialist te laten uitvoeren.
Technische specificaties

Hoogwaardige folie, extreem hechtend, absoluut UV-bestendig
UV-doorlatend!, d.w.z. de beschermde lakvlakken veranderen in de loop der jaren zoals gebruikelijk van kleur. Deze uitstekende eigenschap van het materiaal voorkomt kleurverschillen van onbedekte lakdelen als je de film ooit wilt verwijderen
De set bevat een spuitfles, rakel en montage-instructies.
bijzonderheden

5 jaar garantie
Gemaakt in Europa
Getest door Wunderlich

error: Content is protected !!