Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich touring windscherm »MARATHON AIRVENTED«

Artikelnummer: 35380-301

K 1600 B Niet met 20892-000
K 1600 Grand America Niet met 20892-000
K 1600 GT (-2016) Niet met 20892-000
K 1600 GT (2017-) Niet met 20892-000
K 1600 GTL (-2016) Niet met 20892-000
K 1600 GTL (2017-) Niet met 20892-000

 283,68

Met de stijgende temperaturen in de zomer zijn steden met hun bestaande gebouwen en de veelheid aan verharde of verharde straten en pleinen bijzonder heet. Om de chauffeur de gelegenheid te geven om meer af te koelen, hebben onze ontwikkelaars een speciaal hoogtepunt voor onze voorruit bedacht. U heeft de ruit voorzien van een individueel instelbaar ventilatierooster dat opengaat als het warm is, zorgt voor een welkome verkoeling en de ruit hermetisch afsluit als het regent.
Bovendien heeft de »MARATHON AIRVENTED« alle voordelen van onze »MARATHON« lenzen: de welgevormde lens zorgt voor optimaal comfort en bescherming in stedelijke omgevingen en tijdens lange tochten en hoge snelheden. Het is naar de bestuurder gericht en is aerodynamisch zo complex dat het effectief dempt, kalmeert en turbulentie tot een minimum beperkt. Dit wordt geholpen door het feit dat, vanwege de met de hand gepolijste ronde rand, Wunderlich-ruiten over het algemeen geen randbescherming nodig hebben die extra trillingen, geluid of turbulentie zou kunnen veroorzaken. Het is onderaan breder gedimensioneerd dan de originele lens en biedt perfecte bescherming tegen weersinvloeden voor elke lichaamsgrootte. Het integreert perfect in de algemene indeling van de BMW. Het ontlast het bovenlichaam, de armen en het hoofd van de windbelasting, vooral bij hoge snelheden. De 5 mm dikke ruit van hoogwaardig PMMA is optisch zuiver en zorgt voor een vervormingsvrij beeld. Het wordt gekenmerkt door zijn hoge stijfheid van componenten, vormvastheid en krasbestendigheid.
functie

Vormig »MARATHON AIRVENTED« scherm met de unieke, verstelbare ventilatieopening
Optimaal comfort
Uitgebreid aerodynamisch gevormd, zodat turbulentie effectief wordt gedempt, gekalmeerd en tot een minimum wordt beperkt
Met de hand gepolijste, afgeronde rand die geen randbescherming nodig heeft
Perfecte weerbescherming voor elke lichaamsgrootte
Functioneel, geïntegreerd ontwerp
Ontlast het bovenlichaam, de armen en het hoofd van de windbelasting, vooral bij hoge snelheden
Een optisch zuivere ruit zorgt voor een vervormingsvrij beeld
Hoge maatvastheid en krasbestendigheid
Eenvoudige montage
Biedt ergonomie en bescherming

Technische specificaties

Materiaal: Zeer hoogwaardige, optisch zuivere, zware, krasvaste, UV- en benzinebestendige PMMA-kunststof voor een optimaal zicht

Afmetingen (BxH): 678 x 607 mm

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.Wunderlich ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.

Met ABE
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie:

ergonomie
bescherming
ontwerp

Let op: In ons testcentrum kun je jezelf overtuigen van de kwaliteit en de producteigenschappen en de lens testen.

Artikel ID

error: Content is protected !!