Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich topkoffer toptas ELEPHANT DRYBAG

Artikelnummer: 44154-002

 182,93

Onze ELEPHANT DRYBAG topkoffer toptas past op de topkoffer. Dit maakt hem tot de ideale metgezel op de grote tour. Het is precies op maat gemaakt en is uitgerust met een comfortabel en even veilig bevestigingssysteem. Hierdoor is installatie mogelijk op topkoffermodellen die zijn voorzien van sjorogen, zoals onze EXTREME topkoffer of de originele GS aluminium topkoffer. Bovendien kan hij worden bevestigd aan onze topkofferrail die is ontworpen voor de BMW Vario-topkoffer, en kan hij de topkoffers openen en sluiten terwijl de tas is vastgesjord. De onderkant is zo ontworpen dat hij zacht is voor de lak en antislip is, zodat er geen schuurplekken ontstaan. Het volume is met 21 liter royaal.

De bodem van de topkoffertoptas is voorzien van een rondomlopende, vormvaste inzet. In het deksel bevindt zich een ruim gaasvak voor alles wat u onderweg bij de hand moet hebben. Het is voorzien van een ritssluiting. Het deksel zelf wordt gesloten met twee gespen. De tas is voorzien van een draagriem.

De vormvaste topkoffer-toptas biedt de bagage een veilige houvast en bescherming en fladdert ook bij hoge snelheden niet. Er ontstaan ​​dus geen snelheidsgerelateerde fladdergeluiden. Vooral omdat er voor het rijden in de regen geen extra waterdichte kap nodig is.

Al met al waarschijnlijk de meest functionele en effectieve uitbreiding van de topkoffer.

De fijnere weefstructuur van de gebruikte CORDURA® 500 onderstreept de puristische uitstraling van de nieuwe serie. Om de waterdichtheid en maatvastheid te garanderen, is aan de binnenkant van dit hoogwaardige technische weefsel een duurzame TPU-laag (thermoplastisch polyurethaan) gelamineerd. Alle naden en verdubbelingen zijn zorgvuldig gelast om ze waterdicht te maken. De ritsen zijn van hoge kwaliteit en zijn water- en stofdicht. Ze zijn comfortabeler in gebruik.

Aan de bovenzijde zijn de DRYBAG’s afgewerkt met een extra geïntegreerde eindkap, die op dezelfde manier is gemaakt als de tanktas zelf. De beschermkap bedekt ook de bovenkant van de zakken en de ritsen. Deze constructie zorgt voor volledige waterdichtheid.

De beschermkap heeft een veelzijdig montagesysteem bestaande uit regelmatig gerangschikte ovale openingen dat vergelijkbaar is met het militaire MOLLE-systeem. Extra accessoirevakken kunnen hier eenvoudig worden geïntegreerd met behulp van gemakkelijk te hanteren lussen.

De feiten:

functie

De meest functionele en effectieve uitbreiding van de topkoffer
Ideaal voor de grote tour
Gemakkelijk toegankelijke, functionele opbergruimte
Vier bevestigingsriemen voor veilige bevestiging aan alle topkoffers met riemogen of aan een extra gemonteerde topkofferrail
Geschikt voor bijvoorbeeld onze EXTREME topkoffer of de originele aluminium topkoffer van de GS.
Royale inhoud van 21 liter
Veelzijdig bevestigingssysteem voor accessoirezakjes vergelijkbaar met het militaire MOLLE-systeem aan de bovenkant van de eindkap
Comfortabele draagriem met gemakkelijke grip
Antislip en ergonomisch gevormde ritssluitingen
Nauwkeurig passend, stabiel inzetstuk voor optimale maatvastheid
Perfecte, betrouwbare ondersteuning en bescherming van bagage – geen wiebelen bij hoge snelheden
Meshvak in het deksel met ritssluiting
Het openen en sluiten van de topkoffer is ook mogelijk als de toptas eraan bevestigd is
De onderkant is verfvriendelijk en antislip ontworpen
Nieuwe, puristische vorm en design met hoge herkenningswaarde
Waterdichte CORDURA® 500, tevens permanent TPU-gecoat aan de binnenkant
Waterdicht, hoge sterkte, robuust, slijtvast, duurzaam
Naden en dubbele lagen waterdicht gelast
Water- en stofdichte ritssluitingen
Voorzien van UV-stabiele eigenschappen
Laag gewicht
Technische data

Materiaal/stof: CORDURA® 500, zeer sterk en slijtvast, water- en stofdicht, extra TPU (thermoplastisch polyurethaan) aan de binnenkant gecoat, naden en dubbele lagen waterdicht gelast
Dimensies
Lengte 38cm
Breedte 30 cm
Hoogte 18,5 cm
volume
21 liter
Kleur
Zwart
Uw Wunderlich-voordelen

Prachtig product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
ELEPHANT DRYBAG-systeem
Gemaakt door Wunderlich
60 dagen retourbeleid – test zonder risico!
5 jaar garantie
De kleur zwart
Producttype: bagage en accessoires

error: Content is protected !!