Gaucho beenbescherming

Artikelnummer: 45300-302

 151,50

De gaucho-beenbeschermer maakt indruk met zijn grote aantal doordachte details. Het is geschikt voor gebruik tijdens het reizen en, indien nodig, het hele jaar door, vooral in het winterseizoen, de beenbescherming garandeert maximale warmte- en vochtbescherming.
De gaucho-beenbeschermer kan eenvoudig en snel op de motor worden bevestigd en verwijderd. Het volstaat om de banden waarmee de beenhoes op een paar plaatsen is bevestigd aan het frame en aan de slimme houderplaat die aan de tank is bevestigd los te maken. Het stabiliserende luchtkamersysteem maakt het op- en afstappen, rijden en stoppen gemakkelijk en comfortabel.
De twee opblaasbare kamers aan de buitenkant (links en rechts) stabiliseren de beenbekleding en voorkomen zo fladderen bij hoge en hogere snelheden. De kamers worden gevuld met lucht via een gepatenteerd ventiel (door opblazen of pompen). Een meegeleverde verwijderbare adapter maakt het opblazen hygiënisch omdat het het ventiel beschermt tegen vuil van de weg. Het voorkomt ook dat er lucht ontsnapt als de klep gesloten is.
In de kistinzet is een zadelhoes verwerkt, die bij het parkeren van de motor kan worden uitgeklapt en over de zitbank kan worden getrokken om deze tegen vocht te beschermen. Hierdoor blijft de stoel droog. Er is ook een ingebouwd groot opbergvak aan de binnenkant van de beenovertrek.
Het HYDROSCUD® membraan garandeert waterdichtheid, de buitenkant is gemaakt van duurzaam en waterdicht ballistisch 1680 dobby nylon met isolerende vulling.
De ingebouwde reflecterende tape op de omtrek van de beenbeschermer en reflecterende oppervlakken aan beide zijden verhogen de zichtbaarheid en veiligheid in het donker.
Een smartphonehouder voor bevestiging aan de beenbeschermer is in voorbereiding (art.nr. 45301-102)

Feiten
Functies

Functionele en goed doordachte beenbeschermer voor alle seizoenen
Maximale warmte- en vochtbescherming dankzij het HYDROSCUD®-membraan en duurzaam, waterdicht 1680 Dobby nylon
Stabiliserend luchtkamersysteem voorkomt flutter bij hoge en hogere snelheden
Het vullen van de luchtkamers door ze op te blazen of op te pompen
Extra zadelhoes voor de geparkeerde motorfiets
Geïntegreerd opbergvak
Reflecterende elementen verhogen de zichtbaarheid ’s nachts
Moeiteloze bevestiging en verwijdering van de beenbeschermer
Op- en afstappen, rijden en stoppen zijn ongecompliceerd en comfortabel

Technische specificaties

Materiaal: HYDROSCUD®-membraan, duurzaam, waterdicht 1680 Dobby nylon

Bijzonderheden:

Waterbestendig
Getest door Wunderlich

Artikel ID

EAN Nummer