MAHLE oliefilter hoog

Artikelnummer: 24240-301

MAHLE oliefilter hoog

 18,33

Als een van ’s werelds toonaangevende filterfabrikanten en originele uitrustingsfabrikanten voor BMW-motorfietsen heeft MAHLE altijd voor kwaliteit en technologie gestaan.

Oliefilters van MAHLE houden op betrouwbare wijze vuildeeltjes buiten het smeercircuit en behouden daarmee zowel de oliekwaliteit als de prestaties en het zuinige karakter van de motor.

Voor MAHLE-oliefilterpatronen is de diepgetrokken, gepoedercoate behuizing van plaatstaal voorzien van een polygoon om het filter sneller los te maken.

Voordelen van MAHLE oliefilters:

  • Weerstand bij koude start dankzij een stabiele vouwgeometrie.
  • Betrouwbare scheiding van vervuilde en gefilterde olie door hoogwaardige afdichtingsmaterialen en nauwkeurig passende verbindingsdelen.
  • Belastingspieken tot 20 bar worden gecompenseerd door de hoge drukweerstand van de behuizing.
  • De olietoevoer wordt te allen tijde verzekerd door middel van een overdrukventiel (bij stroperige olie, zoals het geval is bij koude startfasen of bij lage buitentemperaturen, evenals voor een filterelement dat sterk vervuild is als het verversingsinterval wordt overschreden).
  • Terugslagklep voorkomt dat het filter leegloopt als de motor is uitgeschakeld en zorgt voor een snelle olietoevoer bij het starten van de motor
Geschikt voor

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Artikel ID

EAN Nummer