Motogadget stuureindspiegel mo.view pace - stuk - zwart

Artikelnummer: 36349-002

 101,58

Motogadget presenteert zijn glasloze spiegelserie mo.view. Het bijzondere aan deze motorspiegel is het gepatenteerde spiegeloppervlak, dat direct op het metaal van de carrosserie is verwerkt. Het aluminium zelf is het spiegeloppervlak! Dit zorgt voor een gewichtloos ontwerp zonder rand of frame, en het spiegellichaam zelf wordt erg dun en licht. Gebroken glas of een uitgevallen bril kan gewoon niet!

Het convexe spiegeloppervlak is vervaardigd in vliegsnijden met behulp van diamantgereedschappen op ultraprecisiemachines. Vervolgens wordt het bestand gemaakt tegen oxidatie, corrosie en slijtage door middel van een complexe plasmacoating in vacuüm.

De spiegelbehuizing, spiegelarm en klem voor het stuuruiteinde zijn CNC-gefreesd uit massief aluminium en geanodiseerd tot een hoge kwaliteit. Alle schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal. Het precieze kogelgewricht zorgt voor een comfortabele en zeer stabiele afstelling van de spiegel.

Het kan boven of onder het stuur worden gemonteerd. De kleine arm is zwenkbaar. De spiegel is geschikt voor de rechter- en linkerzijde. Hij wordt direct op het stuuruiteinde gemonteerd (22 mm en 1 inch).

De grootte van het spiegeloppervlak van de mo.view-tempo komt overeen met de StVZO en heeft een ECE-keurmerk.

maten en gewicht

Breedte spiegellichaam: 122 mm
Hoogte spiegellichaam: 83 mm
Dikte van het spiegellichaam zonder de kogelkop: 4,5 mm
Lengte spiegelarm: 72 mm
Klemdiameter: bruikbaar voor 22 mm en 1 inch sturen
Breedte klem: 10 mm
Gewicht: 128g
leveringsomvang

Achteruitkijkspiegel mo.view tempo (met ECE-markering)
arm en klem
handleiding
bijzonderheden

Getest door Wunderlich
60 dagen retourrecht – test zonder risico
5 jaar garantie
Prijs per stuk