Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich spiegel-veiligheidstouwen

Artikelnummer: 33460-000

Wunderich spiegel-veiligheidstouwen, spiegelbescherming voor BMW R 850 1100 1150 1200 RT, BMW K 1100 1200 LT. Gecoate roestvrijstalen veiligheidstouwen voor spiegels

 20,23

Deze gecoate roestvrijstalen veiligheidstouwen beschermen u tegen kostbare reparaties. De spiegels zijn namelijk niet vastgeschroefd, maar alleen bevestigd, zodat ze eraf vallen bij een botsing. In dit geval houden ofwel alleen de richtingaanwijzerkabels de spiegels vast, die vaak de belasting niet kunnen weerstaan, of, zoals bij de RT- en LT-modellen, vallen ze rechtstreeks op de grond.

Het resultaat is een bekraste behuizing en vaak een volledig vernielde spiegel – een erg dure reparatie. Onze spiegelveiligheidstouwen zijn gemaakt van VA, geplastificeerd, worden eenvoudig op de kuip en de spiegel geschroefd en verdwijnen onzichtbaar in de holte tussen de spiegel en de kuip. Hoogbelastbare (17 kg treksterkte) veiligheidstouwenset (voor rechts en links).

Let op de voertuigtoewijzing!

Geschikt voor

, , , , , , ,

error: Content is protected !!