Luchtkanaal onder de oliekoeler R 1200 GS LC (2017-)

Artikelnummer: 43797-000

Het carbon luchtkanaal onder de oliekoeler voor de BMW R 1200 GS (LC) vanaf bouwjaar 2017 vervangt het originele onderdeel.

 222,68

Het luchtkanaal onder de oliekoeler voor de BMW R 1200 GS (LC) vanaf bouwjaar 2017 vervangt het originele onderdeel met de originele bevestigingspunten.

Centraal staan ​​gewichtsbesparing (in de meeste gevallen een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele component) en een hogere stijfheid. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke heldere lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Opmerking: de decoratieve stickers die op het koolstofdeel kunnen worden getoond, zijn slechts een ontwerpoptie van de fabrikant, levering is zonder sticker.

Geschikt voor

Artikel ID