Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich bevestigingstas »ELEPHANT« – M – zwart

Artikelnummer: 20605-000

 50,74

Deze functionele ELEPHANT M-bevestigingstas heeft alle voordelen van onze ELEPHANT-serie: functionaliteit en variabiliteit, evenals modern design, duurzame stoffen en productieprocessen stonden tijdens de ontwikkeling centraal.

Het is zo ontworpen dat het gemakkelijk kan worden bevestigd aan al onze tanktassen en tassen die zijn uitgerust met ons houdersysteem, vergelijkbaar met het militaire Molle-systeem. De opzettas wordt door middel van de vastgenaaide riemlussen via het vasthoudsysteem stevig aan de tas bevestigd.
Naast het hoofdcompartiment biedt de ELEPHANT M bevestigingstas een tweede, kleiner compartiment dat gemakkelijk van buitenaf toegankelijk is. Beide bieden samen voldoende opbergruimte voor de persoonlijke gebruiksvoorwerpen die u snel bij de hand wilt hebben als u onderweg bent.

We maken de tas van robuust, duurzaam Cordura, dat we voorzien van een hoogwaardige rubberen coating voor bescherming op kritieke punten. De vormstabiliserende vulling van de bovenste zak beschermt de inhoud betrouwbaar en voorkomt opbollen of fladderen bij hoge snelheden. Onze interne, blauwe voering zorgt voor contrast en helderheid aan de binnenkant. De ritsen zijn typisch ELEPHANT spatwaterdicht en voorzien van ergonomische, easy-grip, blauwe ritsen.
Wunderlich BLUE – gebruik duurzame stoffen als voorbeeld

De nieuwe CORDURA® TrueLock ™ -stof, die we gebruiken voor de ELEPHANT M-bevestigingstas, bestaat uit zeer sterke nylon 6,6 multifilament nylonvezels die worden geproduceerd in het extrusieproces. In dit continue proces wordt de toegevoegde kleur quasi “opgesloten” in de vezel, dat wil zeggen stevig gebonden. Dit betekent dat er geen stroomafwaartse, stressvolle verf- en wasprocessen nodig zijn. Het door CORDURA®-uitvinder INVISTA ontwikkelde proces voor de productie van CORDURA® TrueLock™ bespaart hulpbronnen door minder water en energie te gebruiken, het vermindert de CO₂-uitstoot en verhoogt tegelijkertijd de duurzaamheid, levensduur en duurzaamheid. De nieuwe stof heeft een verder geoptimaliseerde, uitstekende kleurechtheid, kleurechtheid en UV-stabiliteit. Ook de draadweerstand en slijtvastheid zijn verder verbeterd.

Let op: De opzettas kan alleen worden bevestigd aan Wunderlich tanktassen en tassen die zijn uitgerust met ons vasthoudsysteem, vergelijkbaar met het militaire Molle-systeem.

De feiten

Functies

De ELEPHANT M-bevestigingstas is uiterst functioneel en variabel en biedt twee compartimenten, een hoofdcompartiment en een kleine die van buitenaf toegankelijk is
Beide bieden samen voldoende opbergruimte voor de persoonlijke gebruiksvoorwerpen die u snel bij de hand wilt hebben als u onderweg bent.
Gemaakt van robuust, duurzaam Cordura, zijn neuralgische gebieden voorzien van een hoogwaardige rubberen coating voor bescherming
De vormstabiliserende vulling van het opzetvak beschermt de inhoud
Onze blauwe voering zorgt voor contrast en helderheid aan de binnenkant
Ritsen zijn spatwaterdicht en voorzien van ergonomische, easy-grip blauwe ritsen
De ELEPHANT M bevestigingstas kan alleen worden gemonteerd op Wunderlich tanktassen en tassen met ons vasthoudsysteem, vergelijkbaar met het militaire Molle-systeem
Wunderlich BLUE: Innovatieve stof met duurzame eigenschappen en vervaardigd volgens een duurzaam proces.
Technische data

Materiaal/stof: CORDURA® TrueLock™, zwart, UV-stabiel en waterafstotend, fluorocarbon geïmpregneerd, zeer sterk, slijtvast
Afmetingen (L/B/H) in cm:
Lengte 18 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 7 cm
Volume in liters (ongeveer): 2,5
Uw Wunderlich-voordelen:

Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
Grillig BLAUW. Duurzaam product.
Europa gemaakt
60 dagen retourrecht – risicovrij testen
5 jaar garantie

error: Content is protected !!