Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich “ELEPHANT” DRYBAG draagtassen – rechts – zwart

Artikelnummer: 44153-020

F 650 GS (2008-) con maleta origineel
F 700 GS (-2016) con maleta origineel
F 800 GS (-07/2012) con maleta origineel
F 800 GS (08/2012 – 2016) con maleta origineel
G 650 GS (2011-) con maleta origineel
R 1200 GS (-2007) con maleta origineel
R 1200 GS (2008-2009) con maleta origineel
R 1200 GS (2010-2012) con maleta origineel
R 1200 GS Adv. (- 2007) con maleta origineel
R 1200 GS Adv. (2008-2009) con maleta origineel
R 1200 GS Adv. (2010-2013) con maleta origineel

 182,93

In 2021 voegen we een nieuw familielid toe aan de »ELEPHANT« -serie: de DRYBAG-serie. Alle tassen uit de serie »ELEPHANT« DRYBAG worden gekenmerkt door een gereduceerd, puristisch design en een absoluut waterdichte verpakking. Ze zijn UV-stabiel, robuust geconstrueerd, de stof is zeer sterk, slijtvast en duurzaam.
Onze precies passende kofferzakken »ELEPHANT« DRYBAG kunnen op de zijkoffers worden geplaatst. Dit maakt ze de ideale metgezel op de grote tour. Ze zijn nauwkeurig vervaardigd en uitgerust met een handig en even veilig bevestigingssysteem. Hierdoor is montage mogelijk op koffers die zijn voorzien van ogen, zoals onze “EXTREME” koffer, de originele aluminium koffer van de Adventure en op onze beproefde bagagedragers voor de originele Vario kunststof koffers, die we speciaal voor de GS modellen hebben ontwikkeld. De koffers kunnen ook worden geopend en gesloten met de bovenste vakken eraan vastgemaakt. De onderkanten zijn ontworpen om de verf te beschermen en zijn antislip zodat er geen schuurplekken zijn. Het royale volume van 18 liter is met de uittrekelementen met nog eens 8 liter uit te breiden tot 26 liter. Het uittrekken gebeurt via een ritssluiting rondom.
De bodem van het bovenvak is voorzien van een omtrek, maatvast inzetstuk. In het deksel zit een groot gaasvak voor alles wat onderweg bij de hand moet zijn. Het wordt gesloten met een ritssluiting.
De vormvaste kofferzakken bieden een veilige houvast en bescherming voor bagage en klappen niet, zelfs niet bij hoge snelheden. Ze veroorzaken dus geen snelheidsgerelateerde fladderende geluiden. Vooral omdat er geen extra waterdichte kap nodig is voor rijden in de regen. Bovendien zijn het zeer comfortabele armsteunen voor de voorpassagier.
Al met al de meest comfortabele en verstandige uitbreiding van de zijkoffers.

Het fijnere weefsel van de gebruikte CORDURA® 500 onderstreept de puristische uitstraling van de nieuwe serie. Aan de binnenkant van deze hoogwaardige technische stof is een duurzame thermoplastische polyurethaanlaag van TPU gelamineerd om waterdichtheid en maatvastheid te garanderen. Alle naden en verdubbelingen zijn zorgvuldig waterdicht gelast. De ritsen zijn van hoge kwaliteit en zijn waterdicht en stofdicht. Ze zijn comfortabeler in gebruik.
Aan de bovenzijde worden de DRYBAGs afgesloten met een extra geïntegreerde eindkap, die op dezelfde manier wordt vervaardigd als de tanktas zelf. De beschermkap bedekt ook de bovenkant van de tassen en de ritsen. Deze constructie zorgt voor absolute waterdichtheid.
De beschermkap heeft een veelzijdig montagesysteem gebaseerd op het militaire MOLLE-systeem, bestaande uit regelmatig geplaatste ovale openingen. Hier kunnen extra accessoiretassen afzonderlijk worden geïntegreerd in gemakkelijk te gebruiken lussen.

De feiten:
functie

Ideaal voor de grote tour
Instellen voor rechts en links
Geschikt voor alle gangbare koffers die zijn voorzien van ogen, zoals onze EXTREME koffer, de originele aluminium koffers van de Adventure en onze beproefde bagagehouders voor de originele Vario kunststof koffers
Aanpasbaar volume – uittrekbaar (18 tot 26 liter) dankzij ritssluiting rondom
De koffers kunnen ook worden geopend en gesloten met de bovenste vakken eraan vastgemaakt
Onderkanten zijn verfvriendelijk en antislip ontworpen
Nieuwe, puristische vorm en design met hoge herkenningswaarde
Waterdicht, sterk, robuust, slijtvast, duurzaam
Met gemakkelijk toegankelijke, functionele opbergruimte
Waterproof CORDURA® 500, met een extra permanente TPU-coating aan de binnenkant
Waterdicht gelaste naden en verdubbelingen
UV-stabiel uitgerust
Veelzijdig montagesysteem gebaseerd op het militaire MOLLE-systeem voor accessoiretassen aan de bovenzijde van de eindkap
Waterdichte en stofdichte ritsen
Comfortabele handgreep
Handige en ergonomisch gevormde ritssluiting
Precies passend, stabiel inzetstuk voor optimale maatvastheid
Perfecte houvast en bescherming voor bagage – geen fladderende bewegingen bij hoge snelheden
Mesh vak in het deksel voorzien van ritssluiting
Betrouwbaar vasthouden, zelfs bij de hoogste snelheden
Laag eigen gewicht

Technische specificaties

Materiaal: CORDURA® 500, zeer sterk en slijtvast, water- en stofdicht, bovendien aan de binnenkant TPU (thermoplastisch polyurethaan) gecoat, naden en verdubbelingen waterdicht gelast
Kleur: zwart van buiten
Dimensies
Lengte: 44 cm
Breedte: 26 cm
Hoogte: 21 cm (met verlengstuk 28 cm)

Inhoud: 18 liter (met uittrekbaar 26)

bijzonderheden

5 jaar garantie

Artikel ID

error: Content is protected !!