Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Luchtuitlaatdeksel R 1200 GS LC (2017-)

Artikelnummer: 43792-200

Het luchtuitlaatdeksel voor de BMW R 1200 GS (LC) vanaf bouwjaar 2017 vervangt het originele onderdeel.

 283,68

Het rechter luchtuitlaatdeksel voor de BMW R 1200 GS LC vanaf bouwjaar 2017 vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.

Op de voorgrond staan ​​gewichtsbesparing (in de meeste gevallen een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele component) en een hogere stijfheid. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Opmerking: de decoratieve stickers die op het koolstofdeel kunnen worden getoond, zijn slechts een ontwerpoptie van de fabrikant, levering is zonder sticker.

Geschikt voor

Artikel ID

error: Content is protected !!