Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Tankafdekking R 1200/1250 GS (2017-) onder

Artikelnummer: 43769-100

De tankafdekking onder links van carbon voor de BMW R 1200/1250 GS (LC) vanaf bouwjaar 2017  vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.

 253,18

De onderste tankafdekking voor de BMW R 1200/1250 GS LC vanaf bouwjaar 2017 vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.

De focus ligt op gewichtsbesparing (in de meeste gevallen een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele component) en een hogere stijfheid. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Let op: De decoratieve stickers die op het carbon gedeelte kunnen staan zijn slechts een design optie van de fabrikant, deze worden niet meegeleverd.

Geschikt voor

Artikel ID

error: Content is protected !!