Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich toerscherm Vario-ERGO

Artikelnummer: 30450-001

Wunderlich toerenscherm Vario-Ergo transparant, verstelbaar toerscherm voor BMW R 1200 R voor comfort op lange afstand met optimale windbescherming

 283,68

De nieuwe dimensie van comfort op lange afstand.

We hebben nu de uitzonderlijk goede aerodynamica verfijnd met een hellingsinstelling die volledig op de bestuurder is afgestemd! Ver naar de bestuurder uitgestrekt, worden de stromen in alle richtingen omgeleid en over de bestuurder geleid. Door het zeer succesvolle ontwerp biedt de ruit uitstekende, wervelvrije bescherming voor armen, schouders, bovenlichaam en hoofd. De uitstekende weersbescherming is ook een indicatie van de hoge aerodynamische eigenschappen.

De hoge optische zuiverheid is waarschijnlijk uniek op de markt. Dankzij het zorgvuldige, complexe fabricageproces blijven de fysische eigenschappen van het hoogwaardige PMMA acrylplastic ruitmateriaal (5 mm dik en krasvast) behouden. Het uitstekende perspectief is zowel een veiligheids- als waardeverbetering.

Het roadster-ontwerp maakt ook indruk met de zeer hoge kwaliteitsstandaard van de trillingsvrije, trillingsgekoppelde 4-punts montageset en het brede, gebruiksvriendelijke verstelmechanisme.
Een duurzame upgrade van de R 1200 R.

Inclusief montageset en ABE.

Geschikt voor

,

error: Content is protected !!