Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich stuurbegrenzer – zwart

Artikelnummer: 31920-200

 91,42

In geval van nood beschermt het de tank en het frame in het gebied van het balhoofd tegen grote wonden bij een val, val of ongeval. Wat nog belangrijker is, het beschermt ook handen en armen tegen beknelling. We hebben het over de stuurstop. Een vaak klein, onopvallend metalen blokje dat de maximale stuurhoek van het stuur bepaalt en bij twijfel moet voorkomen dat het instort. Eigenlijk een verstandige zaak. Als er geen serieus punt was: de gelaste of gesmede, vaak ondermaatse aanslagen worden vaak verbogen of zelfs afgescheurd wanneer er kracht wordt uitgeoefend, wat onvermijdelijk resulteert in het verlies van de exploitatievergunning omdat het frame zijn goedkeuring verliest. Omdat het onopvallende onderdeel relevant is voor de hoofdinspectie.

Onze energie-absorberende stuurstopbegrenzer kan helpen

De originele stuuraanslagen, het frame en de tank worden betrouwbaar beschermd door onze begrenzers, die bij maximaal sturen op een geschikt, stabiel punt op het frame worden ondersteund, en ze verminderen het risico op schade! Ze beperken en dempen de stuurhoek bij kantelen of vallen dankzij hun grootformaat rubberen blokken, nog voordat de standaard stuuraanslagen met volle kracht worden bereikt. De materiaaleigenschappen van de begrenzers zijn zo gekozen dat de schokdemping aanvankelijk zacht en progressief is naarmate de stuurhoek groter wordt. Ze absorberen de impactenergie, beschermen de originele stuuraanslagen en verminderen het risico dat de serie stuuraanslagen doorbuigen of afbreken.

Uiteraard creëren de begrenzers bij een val ook ruimte voor handen en onderarmen en verkleinen ze de kans op beknelling.

Om technische redenen vereist de beschermende functie een lichte vermindering van de stuurhoek die in het dagelijks leven onopvallend is. De functie van het stuurslot wordt uiteraard niet aangetast.

De montage van de beide stuuraanslagbegrenzers is heel eenvoudig: ze worden eerst met een verdekt, hoogwaardig 3M-plakband aan de vorkbuizen bevestigd en vervolgens met een robuuste kabelbinder bevestigd, die onopvallend in de daarvoor bestemde omlopende groef past.

Feiten

functie

Onze energieabsorberende begrenzers beschermen de originele stuuraanslagen bij omkantelen of vallen en verminderen het risico op verbuigen of breken
Beperking en demping van de stuuraanslag
Het stuurslot kan zonder beperkingen worden gebruikt
Eenvoudige constructie
Technische specificaties

materiaal
Rubber, met energieabsorberende, progressieve dempingseigenschappen
bijzonderheden

Wunderlich premium product.
Ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
60 dagen retourrecht
Gemaakt door Wunderlich
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

error: Content is protected !!