Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich bestuurders zadel »AKTIVKOMFORT« – Trophy Edition

R 1200 GS LC (2013 – 2016)
R 1200 GS LC (2017-)
R 1200 GS LC Adv. (2014-) ca. 20 mm lager
R 1250GS
R 1250 GS Adventure ca. 20 mm lager

 446,38

Wunderlich zadel koop je bij Quispel Motorparts,
Wij zijn gespecialiseerd in de onderdelen en accessoires van Wunderlich waarbij je de Wunderlich zadels en windschermen ook kan testen voor je deze aanschaft.

Voor de introductie van de BMW R 1250 GS Trophy hebben we de juiste AKTIVKOMFORT-bestuurders- en passagiersstoelen voor u gecreëerd: Wunderlich-stoelen die de unieke kenmerken van onze AKTIVKOMFORT-stoelen en de kleurindeling van de Trophy GS- en Adventure-modellen perfect integreren.

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour waarmee de berijder één kan worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde kern van de zitting ondersteunen de ergonomische, voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Op deze manier geïntegreerd, is het gemakkelijk om ontspannen en dus actief te rijden. En het lijdt geen twijfel dat ontspannen zitten een pluspunt is op het gebied van passieve veiligheid. ACTIVE COMFORT-stoel met ThermoPro-technologie: Met onze ThermoPro-bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal. We hebben een bijpassende passagiersstoel in ons assortiment.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt het volgende:

Door de doordachte constructie wordt het “doorzitten” van de bekleding betrouwbaar vermeden en wordt de zitdruk gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting op de achterkant. Prettig! De ergonomische vorm van het speciale schuim ontlast ook het drukgevoelige stuitbeen.
Ze bieden perfecte ondersteuning en actieve, veilige controle bij het rijden met hoge snelheid, vooral bij het remmen: wie weet niet dat wanneer de passagier plotseling van achteren duwt bij het ankeren en je jezelf plotseling steunt en tegelijkertijd, in een misschien lastige situatie, ook sturen moet. Met de speciaal ontwikkelde steuncontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden. De innovatieve, ergonomische 3D-contour zorgt er bovendien voor dat drukpunten op de binnenkant van de dijen bij het staan ​​voor verkeerslichten tot het verleden behoren.

De feiten

functieBestuurdersstoel ACTIVE COMFORT in Trophy-design
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenhouding bij het rijden en staan
De speciale structuur van de kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzakt
De zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Ergonomische vorm van het speciale schuim om het stuitbeen te ontlasten
Meer comfort met ThermoPro: Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersbanken is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.
Hoes met optimale grip
Edele, offset “gesneden” naden
Geborduurd Wunderlich-logo
Gemaakt in Duitsland
Technische specificaties

Materiaal/stof Bekledingsmateriaal
Met ThermoPro-technologie
Optimale grip voor optimale ondersteuning
Zweetremmend bekledingsmateriaal met gecombineerd met paspels van alcantara, verspringende “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden verwerkt op moderne heteluchtlasmachines voor 100% dichtheid
Materiaal zitschaal
Zeer sterke “RoburC” basisschaal uit onze eigen matrijsconstructie
Wunderlich zitkern
Beproefde, ergonomische Wunderlich 3D-contour speciaal voor de bestuurder
stoelhoogte
Standaard zithoogte
kleur/ontwerp
Trofee — Zwaartekrachtblauw, zwart
Uw Wunderlich-voordelen

Prachtig premiumproduct. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
Grillig. 365 rijden.
60 dagen retourrecht – test zonder risico!
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

Maat

Hoog, Laag, Standaard

error: Content is protected !!