Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich bestuurders zadel “AKTIVKOMFORT” BMW R1250GS(A) R1200GS (A) HP-editie

R 1200 GS LC Adv. (2014-) ongeveer 20 mm dieper.

R 1250 GS Adventure ongeveer 20 mm dieper.

 446,38

Wunderlich zadel voor je BMW R1250GS(A) R1200GS (A) koop je bij Quispel Motorparts,
Wij zijn gespecialiseerd in de onderdelen en accessoires van Wunderlich waarbij je de Wunderlich zadels en windschermen ook kan testen voor je deze aanschaft.

Voor de GS-modellen in HP-design hebben we een heel speciale editie van onze AKTIVKOMFORT-bestuurdersstoel gelanceerd: de HP-editie, die niet alleen integreert in de kleurlay-out van de HP’s, maar deze ook benadrukt met de gedeeltelijk witte flanken. We hebben een bijpassende passagiersstoel in ons assortiment.
We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour waarmee de bestuurder één kan worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de uitvoerig bewerkte, progressief geconstrueerde, tweelaagse bankkern ondersteunen de ergonomisch voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Zo geïntegreerd, het is gewoon ontspannen en daarom actief. En ongetwijfeld zorgt ontspannen zitten voor een pluspunt in passieve veiligheid. Met de ThermoPro-coating is de temperatuur van deze bank in hoogzomer in de brandende zon tot 25 ° C lager dan bij conventioneel, onbehandeld bekledingsmateriaal.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt:
De bekleding zit niet “door” door de doordachte constructie en de druk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting helemaal onderaan. Plezierig! Ook typisch Wunderlich: de ingebouwde holle groef om het drukgevoelige stuitbeen te ontlasten is een ander opvallend handelsmerk!
Ze bieden perfecte grip en actieve, veilige controle bij hard rijden, vooral bij het remmen: wie kent het niet als de duopassagier plotseling van achteren duwt tijdens het ankeren en je plotseling jezelf ondersteunt en tegelijkertijd, in een mogelijk precaire situatie, stuur kreeg naar. Met de speciaal ontwikkelde ondersteuningscontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden. De innovatieve, ergonomische 3D-contour zorgt er ook voor dat drukpunten op de binnenkant van de dijen bij het staan ​​voor verkeerslichten tot het verleden behoren.

Feiten
functie

HP-editie
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenhouding tijdens het rijden en staan
Progressieve tweelaagse opbouw met een zachte toplaag en een strakke kern zorgt voor comfort doordat de bank niet door zit
De stoeldruk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Uitgesproken holle keel voor verlichting van het stuitbeen
Meer comfort met ThermoPro: met de ThermoPro-coating is de temperatuur van deze bank tot 25 ° C lager in de zomer in de brandende zon in vergelijking met conventioneel bekledingsmateriaal
Elegante, contrasterende “gesneden” naden
Geborduurd Wunderlich-logo
Gemaakt in Duitsland.

Technische specificaties

Bekledingsmateriaal met ThermoPro-coating,
Anti-transpirant, antislip bekledingsmateriaal, gecombineerd met plooien van Alcantara, offset, “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden voor 100% dichtheid verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines
Materiaal zitschaal: zeer sterke “RoburC” basisschaal uit onze eigen malconstructie
Progressieve, tweelaagse constructie van de zitkern
Standaard zithoogte voor de GS HP
-20 mm voor de GS Adventure HP

bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

Wunderlich productcategorie

ergonomie
ontwerp

Artikel ID

EAN Nummer

Maat

Hoog, Laag, Standaard

error: Content is protected !!