Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich bestuurderszadel ACTIVE COMFORT met zadel verwarming Smart Plug & – hoge – HP editie

Artikelnummer: 42725-840

R 1250 GS (-2023) 25 mm hogere zithoogte
R 1250 GS Adventure 5 mm hogere zithoogte

 507,39

Voor de GS-modellen in HP-design hebben we een heel speciale editie van onze AKTIVKOMFORT-bestuurdersstoel gemaakt: de HP-editie, die niet alleen integreert in de kleurindeling van de HP’s, maar deze ook benadrukt met de gedeeltelijk witte flanken. Wij hebben een bijpassende passagiersstoel in ons assortiment.

Wij vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour waardoor de rijder één kan worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde bankkern ondersteunen de ergonomisch voordelige, natuurlijke positie van het bekken. Zo geïntegreerd dat je gemakkelijk ontspannen en dus actief kunt rijden. En ontspannen zitten zorgt ongetwijfeld voor een toename van de passieve veiligheid. Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitoppervlak midden in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.

ACTIVE COMFORT bank met verstelbare stoelverwarming Smart Plug & Play

Smart Plug & Play: Deze bank met comfortstoelverwarming vervangt de originele bank. Voorwaarde is dat de originele stoel ook is voorzien van stoelverwarming en dat de motorfiets over de juiste stroomvoorziening beschikt.

Voordat het zadel zoals gebruikelijk wordt gebruikt, moet de elektrische verbinding met het elektrische systeem van de motorfiets tot stand worden gebracht. Dit doe je met de passende, voorgemonteerde Plug & Play kabel!
De individuele instelling van het gewenste verwarmingsniveau kan zoals gebruikelijk via het betreffende voertuigmenu worden uitgevoerd.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt het volgende:

De doordachte constructie verhindert op betrouwbare wijze het “doorzitten” van de vulling en de zitdruk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting leidt. Prettig! De ergonomische vorm van het speciale schuim verlicht bovendien de druk op het drukgevoelige stuitje.
Ze bieden perfecte ondersteuning en actieve, veilige controle bij hard rijden, vooral bij het remmen: wie heeft dit niet meegemaakt als de bijrijder plotseling van achteren duwt bij het ankeren en je jezelf plotseling moet ondersteunen en tegelijkertijd moet sturen in een wellicht lastige situatie moeten. Met de speciaal ontwikkelde steuncontour van Wunderlich behoren deze schokkende momenten bij het remmen tot het verleden. De innovatieve, ergonomische 3D-contour zorgt er bovendien voor dat drukpunten op de binnenkant van de dijen bij het staan ​​voor verkeerslichten tot het verleden behoren.

LAAT MINDER ZIEN
Feiten

functie

HP-editie
Bank met comfort stoelverwarming Smart Plug & Play
De individuele instelling van de verwarmingsniveaus gebeurt via het chauffeursmenu
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor meer passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke positie van het bekken en een comfortabele beenpositie tijdens het rijden en staan
De speciale structuur van de kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzakt
De zitdruk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat resulteert in een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Ergonomische vorm van het speciale schuim om de druk op het stuitje te verlichten
Meer comfort met ThermoPro: Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitoppervlak in de hete zon midden in de zomer tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.
Elegante, contrasterende “gesneden” naden
Geborduurd Wunderlich-logo
Gemaakt in Duitsland.
Technische data

Materiaal afdekken met ThermoPro
Zweetremmend, antislip bekledingsmateriaal, gecombineerd met Alcantara biezen en contrasterende “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden voor 100% dichtheid verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines
Materiaal zitschaal: zeer sterke basisschaal uit eigen productie
Speciale, ergonomische zitkern
Ongeveer 25 mm hogere zithoogte voor de R 1250 GS HP en R 1200 GS LC
Ongeveer 5 mm hogere zithoogte voor de R 1250 GS Adventure en R 1200 GS LC Adventure
bijzonderheden

Wunderlich premiumproduct. Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourbeleid
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie
Wunderlich-productcategorie

ergonomie
ontwerp

error: Content is protected !!