Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich bestuurderszadel “ACTIVE COMFORT” – met zadelverwarming Smart Plug & Play – zwart

R 1250 GS Alleen voor Euro 5-modellen met originele stoelverwarmingsvoorbereiding
R 1250 GS Adventure ca. 20 mm lager, alleen voor Euro 5-modellen met originele stoelverwarmingsvoorbereiding

 507,39

Wij vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour die de bestuurder in staat stelt één te worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de uitvoerig bewerkte, progressief gestructureerde, tweelaagse bankkern ondersteunen de ergonomisch voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Zo geïntegreerd, het is gewoon ontspannen en dus actief. En ongetwijfeld zorgt ontspannen zitten voor een pluspunt in passieve veiligheid. Met de ThermoPro coating is de temperatuur van deze bank in de hoogzomer in de brandende zon tot wel 25°C lager dan conventioneel, onbehandeld bekledingsmateriaal. Wij hebben een bijpassende passagiersbank in ons assortiment.

ACTIVE COMFORT Bank met verstelbare stoelverwarming Smart Plug & Play

Smart Plug & Play: Deze zitbank met comfortabele stoelverwarming vervangt de originele zitbank. Voorwaarde is wel dat de originele zitbank ook is voorzien van stoelverwarming en dat de motorfiets over de juiste stroomvoorziening beschikt.

Voordat het zitje normaal kan worden gebruikt, moet de elektrische aansluiting op het boordnet van de motorfiets tot stand worden gebracht. Dit doe je met de daarvoor bestemde, voorgemonteerde plug & play kabel!
De individuele instelling van het gewenste verwarmingsniveau kan zoals gebruikelijk via het bijbehorende voertuigmenu worden uitgevoerd.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt:

De bekleding “zit” niet door door de doordachte constructie en de zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting helemaal onderaan. Plezierig! Ook typisch Wunderlich: de ingebouwde holle groef om het drukgevoelige stuitbeen te ontlasten is een ander opmerkelijk handelsmerk!
Ze bieden perfecte grip en actieve, veilige controle bij hard rijden, vooral bij het remmen: wie kent het niet wanneer de passagier bij het ankeren plotseling van achteren duwt en je jezelf plotseling ondersteunt en tegelijkertijd, in een mogelijk precaire situatie, stuur kreeg tot. Met de speciaal ontwikkelde ondersteuningscontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden. De innovatieve, ergonomische 3D-contour zorgt er ook voor dat drukpunten op de binnenkant van de dijen bij het staan ​​voor het stoplicht tot het verleden behoren.

LAAT MINDER ZIEN
De feiten:

functie

Stoel met comfort stoelverwarming Smart Plug & Play
De individuele instelling van de verwarmingsniveaus gebeurt via het bestuurdersmenu
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een plus in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenhouding tijdens het rijden en staan
Progressieve tweelaagse structuur met een zachte toplaag en een strakke kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzit
De zitdruk wordt gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Uitgesproken holle keel voor ontlasting van het stuitbeen
Meer comfort met ThermoPro: Met de ThermoPro coating is de temperatuur van deze bank in de hoogzomer in de brandende zon tot wel 25°C lager dan conventioneel bekledingsmateriaal
Edele, contrasterende “cut” naden
Geborduurd Wunderlich-logo
Gemaakt in Duitsland.
Technische specificaties

Bekledingsmateriaal met ThermoPro-coating,
Anti-transpirant, antislip bekledingsmateriaal, gecombineerd met biezen van alcantara, offset, “cut” naden
Gelijmde en gelaste naden voor 100% dichtheid verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines
Materiaal zitschaal: zeer sterke “RoburC”-bodemschaal uit eigen malconstructie
Progressieve, tweelaagse constructie van de stoelkern
Standaard zithoogte
ca. 20 mm lagere zithoogte voor de R 1250 GS Adventure en R 1200 GS LC Adventure
bijzonderheden

Wunderlich premium product. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie
Wunderlich-productcategorie

ergonomie
ontwerp

Maat

Hoog, Laag, Standaard

error: Content is protected !!