Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich passagierszadel AKTIVKOMFORT met zadelverwarming Smart Plug & Play – standaard – zwart

Artikelnummer: 42726-102

 487,05

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde kern van de zitting ondersteunen de ergonomische, voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Een bijzonder kenmerk van onze passagiersstoel is de in het voorste gedeelte van de stoel geïntegreerde steuncontour, die extra veilige ondersteuning biedt bij het remmen. Op deze manier geïntegreerd, is het gemakkelijk om ontspannen en dus actief te rijden. En het lijdt geen twijfel dat ontspannen zitten een pluspunt is op het gebied van passieve veiligheid. Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersbanken is de temperatuur van het zitvlak tot 25°C lager in de zomer in de brandende zon in vergelijking met conventioneel bekledingsmateriaal. We hebben een bijpassende bestuurdersstoel in ons assortiment.

ACTIVE COMFORT stoel met instelbare Smart Plug & Play stoelverwarming

Smart Plug & Play: Deze stoel met comfort stoelverwarming vervangt de originele bijrijdersstoel. Voorwaarde is dat deze ook is uitgerust met stoelverwarming en dat de motorfiets over de juiste stroomvoorziening beschikt.

Voordat het zitje normaal kan worden gebruikt, hoeft alleen de elektrische verbinding met het boordnet van de motorfiets tot stand te worden gebracht. Dit gebeurt met de daarvoor bestemde, voorgemonteerde kabel Plug & Play!
De individuele instelling van het gewenste verwarmingsniveau (2 niveaus om uit te kiezen) kan zoals gebruikelijk worden gedaan met behulp van een goed bereikbare schakelaar aan de rechterkant van de stoel in de rijrichting.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt het volgende:

Door de doordachte constructie wordt het “doorzitten” van de bekleding betrouwbaar vermeden en wordt de zitdruk gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting op de achterkant. Prettig! De ergonomische vorm van het speciale schuim ontlast het drukgevoelige stuitbeen.
Ze bieden perfecte ondersteuning en actieve, veilige controle bij snel rijden, vooral bij het remmen: wie kent niet dat gevoel als je als passagier plotseling en onverwacht moet steunen bij het ankeren. Met de speciaal ontwikkelde steuncontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden.

De feiten:

functie

Zitbank met Smart Plug & Play comfort stoelverwarming
De verwarmingsniveaus kunnen individueel worden ingesteld met behulp van de gemakkelijk bereikbare schakelaar aan de rechterkant van de stoel
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke stand van het bekken en een comfortabele stand van de benen tijdens het rijden
De speciale structuur van de kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzakt
De zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Ergonomische vorm van het speciale schuim om het stuitbeen te ontlasten
steuncontour
Meer comfort met ThermoPro: Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot wel 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.
Edele, offset “gesneden” naden
Gemaakt in Duitsland.
Technische specificaties

afdekmateriaal met ThermoPro,
Zweetremmend, antislip bekledingsmateriaal, gecombineerd met alcantara biezen, verspringende, “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden verwerkt op moderne PFAFF heteluchtlasmachines voor 100% dichtheid
Materiaal zitschaal: zeer sterke “RoburC”-basisschaal uit onze eigen malconstructie
Speciale, ergonomische zitkern
Standaard zithoogte
bijzonderheden

Prachtig premiumproduct. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
60 dagen retourrecht
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

error: Content is protected !!