Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich passagiersstoel AKTIVKOMFORT – Standaard – Trophy Edition

Artikelnummer: 42720-505

 385,37

Voor de introductie van de BMW R 1250 GS Trophy hebben we de bijpassende AKTIVKOMFORT-bestuurders- en passagiersstoelen gecreëerd: Wunderlich-stoelen die de unieke kenmerken van onze AKTIVKOMFORT-stoelen en de kleurindeling van de Trophy GS- en Adventure-modellen perfect integreren.

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde kern van de zitting ondersteunen de ergonomische, voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Een bijzonder kenmerk van onze passagiersstoel is de in het voorste gedeelte van de stoel geïntegreerde steuncontour, die extra veilige ondersteuning biedt bij het remmen. Op deze manier geïntegreerd, is het gemakkelijk om ontspannen en dus actief te rijden. En het lijdt geen twijfel dat ontspannen zitten een pluspunt is op het gebied van passieve veiligheid. ACTIVE COMFORT-stoel met ThermoPro-technologie: Met onze ThermoPro-bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal. We hebben een bijpassende bestuurdersstoel in ons assortiment.

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt het volgende:

Door de doordachte constructie wordt het “doorzitten” van de bekleding betrouwbaar vermeden en wordt de zitdruk gelijkmatig over een groter oppervlak verdeeld, wat leidt tot een merkbaar lagere specifieke drukbelasting op de achterkant. Prettig! De ergonomische vorm van het speciale schuim ontlast ook het drukgevoelige stuitbeen.
Ze bieden perfecte ondersteuning en actieve, veilige controle bij snel rijden, vooral bij het remmen: wie kent niet dat gevoel als je als passagier plotseling en onverwacht moet steunen bij het ankeren. Met de speciaal ontwikkelde steuncontour van Wunderlich behoren deze schokmomenten bij het remmen tot het verleden.

De feiten

functie

ACTIVE COMFORT bijrijdersstoel in Trophy-design
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke stand van het bekken en een comfortabele stand van de benen tijdens het rijden
De speciale structuur van de kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzakt
De zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Ergonomische vorm van het speciale schuim om het stuitbeen te ontlasten
steuncontour
Meer comfort met ThermoPro: Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersbanken is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.
Hoes met optimale grip
Edele, offset “gesneden” naden
Gemaakt in Duitsland
Technische specificaties

Materiaal/stof Bekledingsmateriaal
Met ThermoPro-technologie
Optimale grip voor optimale ondersteuning
Zweetremmend bekledingsmateriaal met gecombineerd met paspels van alcantara, verspringende “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden verwerkt op moderne heteluchtlasmachines voor 100% dichtheid
Materiaal zitschaal
Zeer sterke “RoburC” basisschaal uit onze eigen matrijsconstructie
Wunderlich zitkern
Beproefde, ergonomische Wunderlich 3D-contour speciaal voor de passagier
stoelhoogte
Standaard zithoogte
thema/kleur
Trofee – Zwaartekrachtblauw, Zwart, Rood
Uw Wunderlich-voordelen

Prachtig premiumproduct. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
Grillig. 365 rijden.
60 dagen retourrecht – test zonder risico!
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

error: Content is protected !!