Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich »AKTIVKOMFORT« bestuurderszadel – met Smart Plug & Play zadelverwarming – Trophy Edition

 507,39

Voor de introductie van de BMW R 1250 GS Trophy hebben we de juiste AKTIVKOMFORT-bestuurders- en passagiersstoelen voor u gecreëerd: Wunderlich-stoelen die de unieke kenmerken van onze AKTIVKOMFORT-stoelen en de kleurindeling van de Trophy GS- en Adventure-modellen perfect integreren.

We vervaardigen onze stoelen met een karakteristieke, ergonomische 3D-contour waarmee de berijder één kan worden met zijn BMW-motorfiets. De vorm en helling van de zorgvuldig vervaardigde kern van de zitting ondersteunen de ergonomische, voordelige, natuurlijke houding van het bekken. Op deze manier geïntegreerd, is het gemakkelijk om ontspannen en dus actief te rijden. En het lijdt geen twijfel dat ontspannen zitten een pluspunt is op het gebied van passieve veiligheid. ACTIVE COMFORT-stoel met ThermoPro-technologie: Met onze ThermoPro-bestuurders- en passagiersstoelen is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal. We hebben een bijpassende passagiersstoel in ons assortiment.

ACTIVE COMFORT stoel met instelbare Smart Plug & Play stoelverwarming

Smart Plug & Play: Deze stoel met comfort stoelverwarming vervangt de originele stoel. Voorwaarde is dat de originele stoel ook is uitgerust met stoelverwarming en dat de motorfiets over de juiste stroomvoorziening beschikt. Bij onze AKTIVKOMFORT banken is het verwarmingselement technisch zo geïntegreerd dat het ervoor zorgt dat de zitting grondig wordt verwarmd. Dit is het soort warmte dat als bijzonder aangenaam en heilzaam wordt ervaren.

Voordat het zitje normaal kan worden gebruikt, hoeft alleen de elektrische verbinding met het boordnet van de motorfiets tot stand te worden gebracht. Dit gebeurt met de daarvoor bestemde, voorgemonteerde kabel Plug & Play!

De individuele instelling van het gewenste verwarmingsniveau kan zoals gebruikelijk worden uitgevoerd via het bijbehorende voertuigmenu.

Opmerking: als uw Trophy geen stoelverwarmingsvoorbereiding heeft, raden wij onze retrofit-stoelen aan. Deze ACTIVE COMFORT stoelen met ThermoPro en comfort stoelverwarming vervangen de originele bestuurdersstoel (#42720-0xx) of passagiersstoel (#42720-702). Ze zijn bedoeld voor BMW R 1250 GS-modellen die niet standaard over de juiste voeding beschikken. Wij leveren ook de juiste kabelset voor eenvoudige bedrading!

Voor alle AKTIVKOMFORT banken geldt het volgende:

LAAT MEER ZIEN
De feiten

functieBestuurdersstoel ACTIVE COMFORT in Trophy-design
Met Smart Plug & Play comfort stoelverwarming
De individuele instelling van de verwarmingsniveaus gebeurt via het chauffeursmenu
Het verwarmingselement is technisch zo geïntegreerd dat het zorgt voor een grondige verwarming van de zitting, wat als bijzonder aangenaam en heilzaam wordt ervaren
Een ontspannen en actieve rijervaring zorgt voor een pluspunt in passieve veiligheid
Ergonomische 3D-contour ter ondersteuning van de natuurlijke houding van het bekken en een comfortabele beenhouding bij het rijden en staan
De speciale structuur van de kern zorgt voor comfort doordat de zitting niet doorzakt
De zitdruk wordt gelijkmatig verdeeld over een groter oppervlak, wat leidt tot een merkbaar geoptimaliseerde gewichtsverdeling en een lagere specifieke drukbelasting
Ergonomische vorm van het speciale schuim om het stuitbeen te ontlasten
Meer comfort met ThermoPro: Met onze ThermoPro bestuurders- en passagiersbanken is de temperatuur van het zitvlak in de zomer in de brandende zon tot 25°C lager dan bij conventioneel bekledingsmateriaal.
Hoes met optimale grip
Edele, offset “gesneden” naden
Geborduurd Wunderlich-logo
Gemaakt in Duitsland
Technische specificaties

Materiaal/stof Bekledingsmateriaal
Met ThermoPro-technologie
Optimale grip voor optimale ondersteuning
Zweetremmend bekledingsmateriaal gecombineerd met alcantara biezen en contrasterende “gesneden” naden
Gelijmde en gelaste naden verwerkt op moderne heteluchtlasmachines voor 100% dichtheid
Materiaal zitschaal
Zeer sterke “RoburC” basisschaal uit onze eigen matrijsconstructie
Wunderlich zitkern
Beproefde, ergonomische Wunderlich 3D-contour speciaal voor de bestuurder
stoelhoogte
Ongeveer +25 mm hogere zithoogte voor de R 1250 GS Trophy (en R 1200 GS LC)
Ongeveer +5 mm hogere zithoogte voor de R 1250 GS Adventure Trophy (en R 1200 GS LC Adventure)
kleur/ontwerp
Trofee — Zwaartekracht blauw, zwart
Uw Wunderlich-voordelen

Prachtig premiumproduct. Kleine serie. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Geïntegreerd en functioneel.
Grillig. 365 rijden.
60 dagen retourrecht – test zonder risico!
Gemaakt in Duitsland
5 jaar garantie

Maat

Hoog, Laag, Standaard

error: Content is protected !!