Ilmberger Cardan behuizingsdeksel (montage met spatscherm)

Artikelnummer: 43766-100

 222,68

De kap van perfect bewerkt carbon past om de achteras / cardanaandrijving en beschermt het cardanhuis en cardangewricht tegen vallende stenen. Effectieve bescherming zowel op de weg als tijdens specifiek offroad-gebruik. De montage vindt plaats op de originele montagepunten.

Ilmberger gebruikt voorgeïmpregneerde koolstofvezelmatrices voor de hoogwaardige koolstof. Het vezelvolume wordt gedimensioneerd en de uitlijning van de afzonderlijke vezellagen wordt bepaald. De matrix wordt vervolgens met de hand gelamineerd zonder bellen en tweemaal bedekt met een beschermende coating. De extra blanke laklaag beschermt en onderstreept het driedimensionale effect van de koolstofstructuur. Na uitharding in de autoclaaf voldoen de carbon componenten aan de hoogste eisen en ook aan de hoogste eisen.

Het aerospace-materiaal toont zijn volledige potentieel met een gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het seriedeel en met zijn gewichtspecifieke stijfheid. De vorm volgt de functie en is optimaal geïntegreerd in het ontwerp van de motorfiets. Er wordt rekening gehouden met de lijnen van de betreffende machine, evenals met het materiaal en de oppervlaktestructuur van aangrenzende seriecomponenten. Deze carboncomponent onderstreept de hightech eisen van uw BMW met de unieke look van echt carbon.

De feiten:

functie

Beschermt de cardanbehuizing en de cardankoppeling tegen beschadiging door steenslag
Verfijnt uw BMW
Installatie op de originele bevestigingspunten
Hoge kwaliteit carbon
Gewichtsbesparing tot 70% in vergelijking met het originele onderdeel

Technische specificaties

Carbon, hoge kwaliteit, handgemaakt

Artikel ID