Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger handbeschermer rechts

Artikelnummer: 43779-100

Wunderlich carbon handbeschermer rechts voor BMW R1200GS LC. Visuele verbetering en optimale bescherming voor de handen.

 232,85

De Ilmberger handbeschermers van carbon voor de BMW R 1250 GS bieden een aanzienlijk verbeterde bescherming tegen kou en regenwater. Door het slimme ontwerp zien de handbeschermers er niet veel groter uit dan het originele onderdeel en passen ze perfect in het totaalbeeld van de R 1250 GS.

De carbon handbeschermers voor de BMW R 1250 GS vervangen het originele onderdeel door middel van de originele bevestigingspunten. Centraal staan ​​gewichtsbesparingen (meestal besparingen van ongeveer 70% vergeleken met het originele onderdeel) en een hogere stijfheid.

Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij Ilmberger, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Geschikt voor

,

Artikel ID

error: Content is protected !!