Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger achterspatbord

Artikelnummer: 43760-200

Wunderlich carbon achterspatbord voor de nieuwe R 1250 GS – voor betrouwbare bescherming tegen vocht, vuil en modder

 385,37

De complete en beste bescherming voor de anders zo zwaar belaste schokdemper, evenals voor de batterij, het uitlaatsysteem inclusief collector en de onderbouw van het achterframe. Dit betekent dat vocht en vuil niet langer ongehinderd op de onderbenen en voeten van de bijrijder terecht kunnen komen en niet meer in de mechaniek van het voertuig kunnen doordringen.

Een must voor iedereen die houdt van zijn GS en Sozia en de mechaniek maximaal wil beschermen. De filigraanhouder op de cardanoverbrenging gaat over in de hoogwaardige koolstofvezelbescherming en resulteert in een homogene, sportieve eenheid. Gemakkelijke en veilige bevestiging.

Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij Ilmberger, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Met ABE

Geschikt voor

,

Artikel ID

error: Content is protected !!