Wunderlich voetsteun rubber - set

Artikelnummer: 25914-002

R 1250 GS Voor inkepingsset “Enduro”

R 1200 GS LC (2013 – 2016) Voor “Enduro” notch set
R 1200 GS LC (2017-) Voor “Enduro” notch set

50,74

De originele metalen voetsteunen van de R 1200 GS LC Adventure en de R 1250 GS Adventure zijn perfect ontworpen voor offroad-gebruik: ze zijn robuust en stabiel en bestand tegen vuil. Zelfs als ze bedekt zijn met stof en modder, bieden ze een veilige houvast. Ze bieden grip maar geen comfort. Tot zover goed.

Wat offroad geweldig is, kan snel ongemakkelijk worden in het dagelijks leven of tijdens het reizen, als je niet op pad bent met crosslaarzen. Dit betekent dat lelijke beschadigingen aan minder robuust schoeisel onvermijdelijk zijn, omdat de geprononceerde punten van de metalen voetsteunen hun sporen nalaten. En bij het manoeuvreren met een onbeschermd scheenbeen loop je het risico op de een of andere pijnlijke verwonding.

Met dit in gedachten hebben we onze rubberen hoofdsteunen ontwikkeld voor normaal dagelijks gebruik, voor op reis, voor het dagelijkse woon-werkverkeer naar kantoor of voor gebruik in de stad. Hun geprofileerde oppervlak biedt een perfecte grip. Ze worden vormsluitend gebruikt en steken over de rand van de originele inkepingen heen en omlijsten deze zodat het scheencontact gegarandeerd geen gevolgen heeft. Het contact met de schoenen toch. Daarnaast zorgen ze ervoor dat motortrillingen aangenaam worden gedempt. De precies gevormde tegenhouder, die twee keer van onderen wordt geschroefd, zorgt ervoor dat de voetensteun stevig wordt vastgehouden. En iedereen die de site bezoekt, kan ze snel en gemakkelijk verwijderen voor de zwaarste klussen.

Let op: De voetsteunkussens zijn alleen bedoeld voor de voetsteunen van de bestuurder!

De feiten:

functie

Grippy, geprofileerde inkeping voor dagelijks gebruik
Biedt meer comfort en veiligheid
Vermindert het risico op letsel
Beschermt het schoeisel
Dempt trillingen
Hoge weer- en weerbestendigheid, thermisch bestendig, uitgesproken flexibiliteit bij lage temperaturen, chemisch bestendig, ozonbestendig
Perfecte grip dankzij nauwsluitende montage en goed vastschroeven
Snelle en makkelijke montage
Inclusief montage onderdelen

Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardig rubber, nauwkeurig, precies passende vorm, zwart

bijzonderheden

Grillig. Kleine series. Handgemaakt.
Geïntegreerd ontwerp
Geen ABE vereist
Gemaakt in Europa
5 jaar garantie

Artikel ID

EAN Nummer