Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Wunderlich cilinderkopbescherming voor originele valbeugels

Artikelnummer: 41871-502

R 1250 GS, R 1250 GS Adventure Past niet in combinatie met 35613-002 kleppendeksel & cilinderbeschermers »EXTREME«

R 1250 GS Past niet in combinatie met 35613-002 kleppendeksel & cilinderbeschermers »EXTREME«
R 1250 GS Adventure past niet in combinatie met 35613-002 kleppendeksel & cilinderbeschermers »EXTREME«

 

 263,36

Steenslag, takken, rotsranden, een val in het veld of – erger nog – een val, de klepdeksels van de ShiftCam-Boxer raken snel beschadigd, zelfs als de originele motorbeschermbeugel is gemonteerd. Krassen zijn er de minste. Bij de 1250 ShiftCam-motoren moet worden opgemerkt dat de constructie van de ShiftCam-kleppentrein buitengewoon complex is en het daarom zinvol is om uit voorzorg de cilinderkop te beschermen. Doordat de blootliggende klepdeksels niet-positief zijn gemonteerd, bestaat het risico dat deze bij enige kracht ten opzichte van de cilinderkop gaan bewegen en mogelijk de dure kleppentrein beïnvloeden. Daarom is de extra bescherming van de cilinderkop van bijzonder belang.

Vooral bij zwaar gebruik.

Daarom stelden de specificaties van onze ontwerpingenieurs dat de cilinderkopbescherming niet alleen de cilinderkop en het kleppendeksel moet beschermen, maar ook de originele motorbeschermingsstang en deze extra structurele stabiliteit moet geven.

De ongecompliceerde montage van het hoogwaardige aluminium beschermingssysteem is daarom direct en gemakkelijk toegankelijk op de motorbeschermbeugel. Het onderdeel is vier millimeter dik, de vormsluitende, onbeweegbare bevestiging met twee klemmen die elk twee keer worden geschroefd. Dit zijn overtuigende eigenschappen voor een robuuste en bestendige constructie, zoals een beschermend schild. De drie kenmerkende uitsparingen worden gebruikt voor ventilatie; hun karakteristieke dynamische vorm, die naar achteren toe smaller wordt, is een logisch onderdeel van het concept. Dit alles gecombineerd vormt een goed doordacht en, in de ware zin van het woord, alomvattend beschermingsconcept voor de gevoelige cilinderkoppen. Wij vervaardigen de cilinderkopbescherming zilver of zwart geanodiseerd.

De cilinderkopbescherming combineert compromisloze functionaliteit met een geïntegreerd ontwerp op de gebruikelijke manier.

De feiten:

functie

Uitgebreide bescherming voor de cilinderkoppen, kleppendeksels en de originele motorbeschermbeugel
Stevig geconstrueerd, robuust en bestendig ontwerp
Royale afmetingen met een dikte van 4 mm
Nauwsluitende montage voor meer veiligheid en structurele stabiliteit
Twee dubbel geschroefde klemmen, verzonken zeskantige schroeven
Dynamisch ontworpen uitsparingen voor ventilatie
Eenvoudige constructie
Compleet met bevestigingsmateriaal

Technische specificaties

Materiaal: aluminium, nauwkeurig verwerkt, herkenbaar aan de strak uitgevoerde randen van het onderdeel en de uitsparingen, zwart geanodiseerd
Schroefverbinding: hoge kwaliteit met inbusschroeven
Afmetingen: Breedte: 309 mm, hoogte: 264 mm, dikte component: 4 mm

bijzonderheden

Wunderlich premium product.
Kleine series. Handgemaakt.
Grillig ontwerp. Functioneel en geïntegreerd.
60 dagen retourrecht
5 jaar garantie
Gemaakt in Duitsland

Artikel ID

EAN Nummer

error: Content is protected !!