Ivm vakantie zijn wij gesloten van 6 t/m 27 juli. Webshop bestellingen worden wel verwerkt, maar kan iets langer duren dan u vaan ons gewend bent..

Ilmberger uitlaat hittebescherming

Artikelnummer: 43790-100

Uitlaat hittebescherming carbon voor BMW R 1250 GS vervangt het originele onderdeel door middel van de originele bevestigingspunten.

 222,68

Het geluid van het originele systeem is niet slecht, maar ontbreekt de final touch? Dit wordt bewerkstelligd door deze carbon eindkap. Een zeer sterke koolstof met een glanzende heldere lak beschermlaag. Dit onderstreept opnieuw de elegante 3D-structuur van het materiaal. De uitlaat hittebescherming vervangt eenvoudig het originele onderdeel.

De achterste uitlaat hittebescherming van carbon voor de BMW R 1250 GS vervangt het originele onderdeel met behulp van de originele bevestigingspunten.

Centraal staan ​​gewichtsbesparing (in de meeste gevallen een besparing van ongeveer 70% in vergelijking met het originele component) en een hogere stijfheid. Het koolstofdeel is volgens de laatste richtlijnen in de autoclaaf volledig gemaakt van prepreg-materiaal en vervolgens, zoals gebruikelijk bij ons, gecoat met een doorzichtige plastic coating ter bescherming tegen invloeden van buitenaf. Deze plastic coating overtreft de gebruikelijke blanke lak in termen van bescherming, krasbestendigheid en duurzaamheid. De coating scoort niet alleen technisch hoog, maar onderstreept ook het driedimensionale effect van de koolstofstructuur.

Geschikt voor

,

Artikel ID

error: Content is protected !!