Wunderlich composiet veerpoot voor motorbeschermbeugel - VA

Artikelnummer: 26441-209

R 1250 GS Past niet overeen met 42772-002

30,41

Precies op tijd met de introductie van de BMW-modellen van de 40 Years GS Edition “Edition 40 Years GS”, hebben we de bijpassende composiet veerpoten aangebracht die perfect zijn geïntegreerd in de kleurindeling van de “Edition 40 Years GS”.

De composiet veerpoot dient als verbinding voor de motorbeschermbeugels rechts en links. Hij loopt voor de alternatorkap en wordt met de daarvoor bestemde gaten rechtstreeks op de beugel geschroefd. Er zit een M8-schroefdraadinzetstuk in de veerpoot. De benodigde schroeven en ringen zijn in het pakket inbegrepen. Dankzij de composietsteun worden de krachten die bij een val werken ook van de ene kant van de beschermbeugel naar beide overgebracht. Dit betekent dat druk- en trekkrachten over beide zijden worden verdeeld. De krachten die via het beugelsamenstel op de motor inwerken, worden optimaal verdeeld en grote schade kan worden vermeden.

De gele veerpoot van composiet is beschikbaar om bij uw motorbeschermbeugel te passen. Het roestvrijstalen oppervlak is gepoedercoat.

De feiten:
functie

Verbeterde bescherming dankzij de grotere stijfheid van de composietstructuur
Gelijkmatige, optimale krachtverdeling via de composiet steun op de beschermstaven aan beide zijden
Minimaal gewicht

Technische specificaties

Materiaal: roestvrij staal
Doorsnede: 15 millimeter
Lengte: 250 millimeter

bijzonderheden

Gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen instructies
Gemaakt in Duitsland
Geen ABE vereist

Gelijk zijn met:

26442-206

Artikel ID