Sjorsysteem voor naaftunnels Acebikes »CapStrap« - zwart

Artikelnummer: 50200-000

 81,24

Geschikt voor alle originele BMW motorvelgen met een open (5,3 cm) achterwielas. Makkelijk in elkaar te zetten en praktisch in gebruik.
Transportbevestigingssysteem voor originele BMW motorvelgen met een achterasdiameter van 5,3 cm. Met het revolutionaire Capstrap bevestigingssysteem voor BMW motorfietsen kan uw BMW veilig en betrouwbaar vervoerd worden zonder het veersysteem van de motorfiets te belasten. Het Captrap spanriemsysteem voor open motorfietsassen wordt door de achterwielas geleid.

De spanband heeft een lengte van 135 cm en is voorzien van handige ratels. Op deze manier kan de spanning van de riemen goed worden geregeld en kan uw BMW betrouwbaar worden vastgezet.
Dankzij het hoogwaardige ABS-materiaal is het systeem extreem robuust en biedt het optimale transportzekerheid. Daarnaast beschermt dit type opzetstuk uw BMW tegen krassen en ongewenste beschadigingen.

Met het Capstrap-bevestigingssysteem worden noch de uitlaat, noch de eventueel bevestigde motorkoffers belast, omdat het achterwiel uitsluitend via de achterwielas wordt vastgezet.
Wij leveren het praktische Capstrap bevestigingssysteem voor originele BMW velgen inclusief handige opbergtas. Zo is het spanbandsysteem altijd bij de hand.

De feiten:

functie

Geen belasting op het ophangsysteem
Makkelijk te gebruiken
Hoogwaardig ABS-materiaal om krassen te voorkomen
Minimale belasting van de uitlaat of een motorkoffer
Inclusief praktische opbergtas
Technische specificaties

Materiaal: hoogwaardig ABS-kunststof
Sjorkracht: 500 daN
Netto gewicht: 1,5 kg
Lengte van de banden: 135 cm
Afmetingen van de transportbox (L/B/H) in cm:
Lengte 24 cm
Breedte 7 cm
Hoogte 15 cm
Wunderlich-productcategorie

Transporthulpmiddelen